Telenor one tuch c-n hogy lehet áthelyezni a képeket a telefon memóriájából a memóriakártyába?
Figyelt kérdés
Át szeretném menteni a képeimet a telefonról a gépemre, de azok a telefon memóriáján vannak, és sehogy sem sikerül áthelyeznem őket az sd-kártyára.
Alkalmazáskezelőben próbáltam meg, ott nem engedi ezt a lehetőséget, a képek beállításainál és megosztásánál sincs semmi ilyesmi. Megpróbáltam közvetlenül a telefont csatlakoztatni USB-re, elvileg fel is telepítette, de utána nem történik semmi, nem jeleníti meg a gép, hogy bármilyen eszköz csatlakoztatva lenne. Sőt, arra sincs lehetőség, hogy az újonnan készül képeket már rögtön az sd-re mentse.
Lehet, hogy csak a saját bénaságomnak köszönhetően nem vettem észre mit kell csinálni, de ha valakinek van valami ötlete, az legyen szíves írjon!
Minden segítséget előre köszönök!
2013. júl. 22. 00:53
1/4 anonim válasza:
Ha bekapcsolod a kamerát, akkor megjelenik a felvenni kivánt kép. Picit érintsd meg a kijelzőt, ekkor előtünnek a beállitások! A második ikon: a tárolás helye!! Ott add meg az sd kártyát és ezután oda menti a képeket!
2/4 anonim válasza:
A menűbe keresd meg a médiaalbumot! válaszd ki a DCIM mappát, azon belül a kamerát! Rákattintva kis méretben előjönnek a képek! ekkor érintsd meg a bal alsó, négyzeteket mutató ikont, és ekkor mutatja a lehetőségeket: pld áthelyezés, törlés, másolás! Válaszd ki pld az áthelyezés -összest, majd lépj be az SD kártya mappájába, ahová a képeket szeretnéd rakni, és ott szintén a bal alsó négyzetes ikonra kattintva a beillesztés opciót!
3/4 anonim válasza:
utánanézve az első válasszal és a kérdéseddel is van egy kis problémám. Mert az eredeti telenoros onetouch-t memokártyával adják, és azon vannak rajta gyárilag a tárhelyek, vagyis eleve az sd kártya DCIM mappájába kell kerülnie a képeknek! Nézz utána, szerintem ott is vannak! De csinálhatsz külön mappákat és az áthelyezés opcióval onnan is átrakhatod őket. Ha esetleg a tiéden a teló memóriájába rakja, akkor próbáld meg a kamera gyári beállitását vissza , akkor talán a memokártyára menti újra!
4/4 A kérdező kommentje:
Hát ezek szerint a DCIM mappa fölött valahogy elsiklott a figyelmem, valóban ott vannak :D Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! :)
2013. júl. 22. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!