500 Ft "ajándék" feltöltés után nem tudok telefonálni. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Pannonos vagyok, kb. másfél éves lehet a mostani telefonom - kártyával együtt. Az előző telefonom [és kártyám] szintén Pannonos volt. A két telefonnal eltöltött, összesen kb. 3 és fél év alatt ma történt először, hogy kaptam egy SMS-t, miszerint "Feltöltöttünk 500 Ft-ot. Egyenleged 10. 10. 22-ig használható." - ilyen eddig még soha nem volt. Az SMS után pár órával telefonálni akartam, de a szokásos géphang bemondta, hogy töltsem fel az egyenleget, mert nincs keretem. Ez most akkor hogy van? Az utolsó feltöltésem elég régen volt [nem sokat telefonálok...], és a kártyát legkésőbb november 14-én kellett volna feltöltenem, mielőtt zárolják, vagy mit csinálnak. Most akkor a felhasználhatósági idő is kitolódott egy évvel, vagy az is csak "kamu", mint a feltöltés? Esetleg várnom kell, amíg jóváírják? Volt már valaki hasonló helyzetben? Mi ez az egész?2009. okt. 21. 19:37
1/6 anonim válasza:
Pannonban dolgoztam. A kapott pénzt csak akkor tudod lebeszélni,ha pozitív az egyenleged. Tehát ha nincs pénz a kártyán és kapsz 500at,akkor nem tudsz hívni. Pàr forintnak kell rajta lennie
2/6 A kérdező kommentje:
értem :)
akkor be se kell mennem holnap a Pannonhoz - nehezen tudnám összeegyeztetni, mert kb. pont akkor mennek ebédelni, amikor én végzek a suliban... és messze lakok onnan, nem sok kedvem lett volna visszagyalogolni :)
köszi az infót! ^^
2009. okt. 21. 20:35
3/6 anonim válasza:
Szia! Nos valóban, az a bizonyos ajándék 500 Ft és a + 1 év elérhetőség az olyan előfizetőknek jár, akik nem rendszeresen, vagyis nagyon keveset töltik a SIM-kártyájukat, és éppen kiestek volna a rendelkezésre mállási időből, tehát magyarul, megszűnt volna a SIM, és fél év utána a szolgáltató kiadhatta volna másnak a számodat.... Ez a hivatalos info:)
4/6 anonim válasza:
Ja, és az az ajándék összeg pedig csak hálózaton belül használható fel, függetlenül az előttem szólóhoz: nem kell ahhoz egyenlegnek rajta lennie.
5/6 A kérdező kommentje:
értem... hát márpedig nagyon úgy néz ki, hogy mégis kell az egyenleg, mert azóta sem tudok se telefonálni, se SMS-t küldeni se a saját hálózatomba, se máshova... :S
egyébként a régi telefonomat is ugyanígy töltögettem, inkább a 900-as feltöltőkártyákat szoktam venni, mert amennyit én beszélek, az is elég hónapokra - a 3600-asat akkor veszem, mikor már majdnem lejár a kártya felhasználhatósági ideje...
2009. okt. 25. 05:53
6/6 anonim válasza:
Okés. ha külföldön tartózkodom, kell vagz egy kinti percdíjnak megfelelő egyenleg, ami szerintem a hálón belüli percek felhasznélhatóságát is jelenti, ott is kellhet vAGY 100 FT....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!