Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Így ez az iPhone megéri?

Így ez az iPhone megéri?

Figyelt kérdés

[link]

T-mobilenál vagyok, és 15ezreket beszélek, átszeretnék menni a Vodafonehoz, a Red csomagban, úgy 16ezer havonta, és ez az iPhone 10.000Ft-ba kerül így egyszer.

Szerintetek ez megéri?

2013. júl. 21. 16:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nálam is a hálózattal. mostanában sűrűbben utaztam szeged-pest között vonattal, és kb cegléd után konkrétan hálózat sem volt. ezt betudtam annak, hogy vonaton nem is olyan jó a vétel, de a hétvégén busszal voltam oda, és kb ugyanazon a környéken szintén dobálta a hálózatot, még a velem utazó ismerősömnél is ugyanez volt, szóval nem valószínű, hogy a telefonnal volt baj. és azon gondolkozok, hogy ezt a t-mobile már fel is adta...ők arra koncentrálnak, hogy legyen 4G, 3G-t is ráhagyják, hiába fizetem a drágább netet, hogy 7 helyett 21 mbit/s-es sebességem legyen, ha ahol használnám útközbe, ott 80%-ban nincs 3G lefedettség. akkor ezek szerint a vodának is a nagy lefedettség a mennyiség miatt a minőség rovására ment?
2013. júl. 21. 23:16
 12/17 anonim ***** válasza:

Én még régebben voltam Vodafone előfizető, lehet manapság más a helyzet, bár mikor ismerősöket hívom, még néha feltűnik az akadozás (mondjuk visszagondolva, ma nem volt!)

Hálózati lefedettség nehéz kérdés, mivel vannak helyek, amelyeket nem éri meg lefedni, legalábbis a jelenlegi 1800 MHz-es frekvencián nem (rosszabb a jelterjedés, mint alacsonyabbakon). Vodafone ezen a téren előnyben van, mivel ők a 900-at használják 3G-re is, kérdés, hogy meddig, mivel az erre használt frekvenciasávot a megtámadott (és visszavont) frekvenciatenderen szerezték. Ha a negyedik szolgáltatóról letesz az állam (egyelőre úgy tűnik, hogy igen, építik le az apparátust), s annak a frekvenciáit is a meglévőeknek értékesítenék, javulhatnak ott is a helyzet.

Egyébként LTE elterjedése nagyot lendíthet a lefedettségen, mivel sokkal rugalmasabb frekvencia kezelést tesz lehetővé.

Egyébként múlt héten én is vasúttal utaztam (igaz, csak Nagykáta felé) és meglepődve tapasztaltam, hogy a kő sima vonaton is volt ingyenes Wifi, amelyet a T-mobile-on keresztül szállítottak. Ezt használva nem volt semmi gondom a lefedettséggel (korlátozottsággal igen, számos kép helyett jött be a T-logó, meg hogy korlátozva van a sávszélesség miatt).

2013. júl. 21. 23:27
 13/17 anonim ***** válasza:
értem. hát igen, sajnos ezekkel az ingyenes wifis dolgokkal tényleg az a baj, hogy még nem tartunk ott, hogy akár egy 100 megás netet lehessen mindenhol biztosítani, így meg ha 10en használják egyszerre, akkor nem élvezhető igazán.
2013. júl. 22. 00:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Első válaszadó. A szövegértés Neked nem megy,mivel a többiek értették,hogy a kérdező miről ír, Te viszont nem. Ha most is elbeszél havonta 15ezer forintot,akkor mindenképpen megéri a Red csomag és nem a telefonra fizeti ki a 300valahányezret, mert mindenképpen eltelefonálná! Érted??
2013. júl. 22. 10:13
 15/17 A kérdező kommentje:

Huuuh köszönöm a válaszokat.

Nos megpróbálom sorjába.

Ja én jól értettem, 10.000Ft-t fizetek a telefonért, aztán magáért a lebeszélt dolgokért 16e-t havonta.

Azért szeretném ezt, mivel én rengeteget beszélek, és a T-nél a számláim 15-16ezer körül mozognak, és ilyenkor már elkezdek vigyázni (azaz alig telefonálok) hogy ne kússzon fe 20 környékére, ez ellen lenne jó nekem ez a díjcsomag, hisz 16ot kifizetem, és még beszélhetek tovább, azon félelem nélkül, hogy kijön egy 20-25ezres csekk (igen, nekem számmottevő különbség van 16 és 20e között, mielött valaki belekötne)

Miért lenne jó nekem ez a telefon?

Nekem nincsenek nagy igényeim.... facebook, zene, telefon, sms, viber, és kifújt... Jelenleg Sony Xperia U-m van... és ennél szerintem még ez a régebbi telefon is gyorsabb és így nézve 10e-ért ezt a telefon megéri szerintem.

Összegezve: Sokat beszélek, multimédia nálam a zenehallgatásnál leáll.

2013. júl. 22. 12:12
 16/17 A kérdező kommentje:

MIért mennék át a Vodefonehoz?

Csak azért, mert nekem itt a T-nél "pikk-pakk" össze jön a 16ezer, és azon belül próbálok sakkozni a beszélgetéssel, itt meg korlátlanul beszélhetnék.

Úgy nézve, hogy én egy egyszerű mobil felahsználó vagyok, semmi instragamm v mi, meg mai hókuszpókuszok, úgy megéri ez a telefon? (Nokia E50-em volt sokáig.. szóval multimédia ott még hírből sem volt.. :D)

2013. júl. 22. 12:19
 17/17 A kérdező kommentje:

Van pár ismerősöm aki Red csomagban van, és ők nem szoktak panaszkodni a térerőre, tegnap beszéltem velük, és azt mondták évek óta ott vannak, és sosem volt baj nekik a térerővel, meg a szolgáltatással.

De a ti véleményetek is érdekes.

Köszönöm a válaszokat.. :)

2013. júl. 22. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!