Így ez az iPhone megéri?
T-mobilenál vagyok, és 15ezreket beszélek, átszeretnék menni a Vodafonehoz, a Red csomagban, úgy 16ezer havonta, és ez az iPhone 10.000Ft-ba kerül így egyszer.
Szerintetek ez megéri?
Én még régebben voltam Vodafone előfizető, lehet manapság más a helyzet, bár mikor ismerősöket hívom, még néha feltűnik az akadozás (mondjuk visszagondolva, ma nem volt!)
Hálózati lefedettség nehéz kérdés, mivel vannak helyek, amelyeket nem éri meg lefedni, legalábbis a jelenlegi 1800 MHz-es frekvencián nem (rosszabb a jelterjedés, mint alacsonyabbakon). Vodafone ezen a téren előnyben van, mivel ők a 900-at használják 3G-re is, kérdés, hogy meddig, mivel az erre használt frekvenciasávot a megtámadott (és visszavont) frekvenciatenderen szerezték. Ha a negyedik szolgáltatóról letesz az állam (egyelőre úgy tűnik, hogy igen, építik le az apparátust), s annak a frekvenciáit is a meglévőeknek értékesítenék, javulhatnak ott is a helyzet.
Egyébként LTE elterjedése nagyot lendíthet a lefedettségen, mivel sokkal rugalmasabb frekvencia kezelést tesz lehetővé.
Egyébként múlt héten én is vasúttal utaztam (igaz, csak Nagykáta felé) és meglepődve tapasztaltam, hogy a kő sima vonaton is volt ingyenes Wifi, amelyet a T-mobile-on keresztül szállítottak. Ezt használva nem volt semmi gondom a lefedettséggel (korlátozottsággal igen, számos kép helyett jött be a T-logó, meg hogy korlátozva van a sávszélesség miatt).
Huuuh köszönöm a válaszokat.
Nos megpróbálom sorjába.
Ja én jól értettem, 10.000Ft-t fizetek a telefonért, aztán magáért a lebeszélt dolgokért 16e-t havonta.
Azért szeretném ezt, mivel én rengeteget beszélek, és a T-nél a számláim 15-16ezer körül mozognak, és ilyenkor már elkezdek vigyázni (azaz alig telefonálok) hogy ne kússzon fe 20 környékére, ez ellen lenne jó nekem ez a díjcsomag, hisz 16ot kifizetem, és még beszélhetek tovább, azon félelem nélkül, hogy kijön egy 20-25ezres csekk (igen, nekem számmottevő különbség van 16 és 20e között, mielött valaki belekötne)
Miért lenne jó nekem ez a telefon?
Nekem nincsenek nagy igényeim.... facebook, zene, telefon, sms, viber, és kifújt... Jelenleg Sony Xperia U-m van... és ennél szerintem még ez a régebbi telefon is gyorsabb és így nézve 10e-ért ezt a telefon megéri szerintem.
Összegezve: Sokat beszélek, multimédia nálam a zenehallgatásnál leáll.
MIért mennék át a Vodefonehoz?
Csak azért, mert nekem itt a T-nél "pikk-pakk" össze jön a 16ezer, és azon belül próbálok sakkozni a beszélgetéssel, itt meg korlátlanul beszélhetnék.
Úgy nézve, hogy én egy egyszerű mobil felahsználó vagyok, semmi instragamm v mi, meg mai hókuszpókuszok, úgy megéri ez a telefon? (Nokia E50-em volt sokáig.. szóval multimédia ott még hírből sem volt.. :D)
Van pár ismerősöm aki Red csomagban van, és ők nem szoktak panaszkodni a térerőre, tegnap beszéltem velük, és azt mondták évek óta ott vannak, és sosem volt baj nekik a térerővel, meg a szolgáltatással.
De a ti véleményetek is érdekes.
Köszönöm a válaszokat.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!