Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Így ez az iPhone megéri?

Így ez az iPhone megéri?

Figyelt kérdés

[link]

T-mobilenál vagyok, és 15ezreket beszélek, átszeretnék menni a Vodafonehoz, a Red csomagban, úgy 16ezer havonta, és ez az iPhone 10.000Ft-ba kerül így egyszer.

Szerintetek ez megéri?

2013. júl. 21. 16:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%
Havi 16e egy ocska iPhone 4-ert?:O Uristen... Az a 2 ev alatt 384e FT... Marhara nem eri meg...
2013. júl. 21. 16:26
 2/17 anonim ***** válasza:

Hát ha amúgy lebeszélhető a 16 ezer és ténylegesen lebeszéled, akkor megéri. Mert azt akkor is ki kellene fizetned, ha nem iphonet vennél.

De ha a 16 ezer nem lebeszélhető akkor nem éri meg.

2013. júl. 21. 16:37
 3/17 anonim ***** válasza:
első egy kissé pontatlan volt. ha neked megéri ez a csomag, akkor legyen a red. szerintem nem egy rossz csomag, meg én is csak azért vagyok már a t-nél, mert még köt a hűségidő...viszont 8 gigás iPhone 4-et hülyeség venni. abból körülbelül 6,5 giga szabad. felraksz 1-2 nagyobb játékot, 50-60 zenét meg az alapnak mondható alkalmazásokat, mint pl facebook, instagram, viber, esetleg egy offline navigációs alkalmazás, és máris beteltél, és akkor még ha esetleg fotózni, videózni akarnál, már nem tudnál. az a gond, hogyha mindenképp iPhone-t akarsz, akkor elég durva árazása van a vodának...ahogy nézem, reddel egy 16 gigás 4S is teljes árban 69990. ez hasonló konstrukcióban t-nél 29990 Ft...nem igazán értem ezt a fajta árazást. lényeg, hogy 8 gigás i4-et nem éri megvenni.
2013. júl. 21. 16:43
 4/17 anonim ***** válasza:

Első: persze, kipengetsz 384 ezret, viszont ingyen beszélhetsz/netezhetsz 2 évig, amennyit csak jólesik, ha már így szemléled. Sokan azt nem értik, hogy nem telefonhoz kell venni az előfizetést, hanem fordítva, azaz előbb kinézed, melyik konstrukció felel meg legjobban a felhasználási szokásaidnak, majd ahhoz nézed a telefont. Ha te csak telefont veszel, azaz wifit vadászgatsz, és 3 havonta feltöltöd, mert már morgolódnak a haverok, lelked rajta, de nem mindenki ilyen. Kérdés kiírója például még írta is, hogy nem...

Kérdező: iPhone 4-et én nem vennék, iOS6-tal már elég lassú tud lenni helyenként, és várhatóan hamarosan nem fogja tovább támogatni az Apple - _szerintem_ iOS7.0 lesz az utolsó, amit megkap.

2013. júl. 21. 17:36
 5/17 anonim ***** válasza:
szerintem ugyanezt megkapod a t-nél is, csak érdeklődj.
2013. júl. 21. 22:35
 6/17 anonim ***** válasza:
szerintem megvan az oka rá, miért preferálja jobban a vodát. énis már a sokadik panaszt nyújtottam be nekik, mivel a 2 éves hűségem miatt csak panaszkodni tudok, megszabadulni tőlük nem...max ugye ha fizetek szerződésbontás után kötbért...vélemények szerint a voda a 3 hazai rossz közül a legjobb.
2013. júl. 21. 22:53
 7/17 anonim ***** válasza:
mármint hogy jelenleg t-s vagyok.
2013. júl. 21. 22:53
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Szovegertes nem nagyon megy itt senkinek latom. Nekem a havidijjal volt a bajom, hanem azzal hogy egy fostos iPhone 4-ert fizet ennyit... Havi 16e Ft-ert mar normalis telefon jarna, nem egy 2010-es modell...
2013. júl. 21. 22:57
 9/17 anonim ***** válasza:
T-mobillal mi a gondod? Csak azért kérdem, mert én hozzájuk menekültem (Vodafone-nál anno szar volt a hálózat, rendszeresen "akadozott" a hang maximális térerő mellett is, Telenornál meg pofátlanok voltak:D)
2013. júl. 21. 22:57
 10/17 anonim ***** válasza:
Még mindig nem érted: az ember a havidíjat a szolgáltatásért fizeti, nem pedig a telefonért. Az, hogy mit választ érte és mennyiért, az ő döntése, én sem vennék iPhone 4-et, le is írtam, miért.
2013. júl. 21. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!