Így ez az iPhone megéri?
T-mobilenál vagyok, és 15ezreket beszélek, átszeretnék menni a Vodafonehoz, a Red csomagban, úgy 16ezer havonta, és ez az iPhone 10.000Ft-ba kerül így egyszer.
Szerintetek ez megéri?
Hát ha amúgy lebeszélhető a 16 ezer és ténylegesen lebeszéled, akkor megéri. Mert azt akkor is ki kellene fizetned, ha nem iphonet vennél.
De ha a 16 ezer nem lebeszélhető akkor nem éri meg.
Első: persze, kipengetsz 384 ezret, viszont ingyen beszélhetsz/netezhetsz 2 évig, amennyit csak jólesik, ha már így szemléled. Sokan azt nem értik, hogy nem telefonhoz kell venni az előfizetést, hanem fordítva, azaz előbb kinézed, melyik konstrukció felel meg legjobban a felhasználási szokásaidnak, majd ahhoz nézed a telefont. Ha te csak telefont veszel, azaz wifit vadászgatsz, és 3 havonta feltöltöd, mert már morgolódnak a haverok, lelked rajta, de nem mindenki ilyen. Kérdés kiírója például még írta is, hogy nem...
Kérdező: iPhone 4-et én nem vennék, iOS6-tal már elég lassú tud lenni helyenként, és várhatóan hamarosan nem fogja tovább támogatni az Apple - _szerintem_ iOS7.0 lesz az utolsó, amit megkap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!