Mit tud a galaxy s3 amit az iphone 4s nem?
És hogy ne csak offoljak.
Kérdező: [link]
Ennek a szerencsétlen buta versus oldalnak kb annyi értelme van, hogy ráspollyal zabot hegyezni.
Egy rakat olyan dolgot sorol fel ami a usert baromira nem érdekli és nincs is jelentőssége. Nagyobb a memóriája? És minek ha bőven elég az 512MB is az iPhonenak?
Gyorsabb a mobilnet modul benne? Fantasztikus csak épp baromir nem tudod kihasználni.
Gyorabb a processzor? Fantasztikus, akkor mi a szqrért laggol annyira akkor, hogyha elvileg 2.8x gyorsabbnak kéne lennie.
Stb.
Vedd azt amelyik neked jobban megfelel, de az ilyen idióta tesztektől ne várj sokat azok nem a használatatot mutatják.
Ez a versus oldal kicsit sem csamcsung párti. Gondoltam megnézem az ACE-t, erre azt is jobbnak hozza ki, mint az i4S-t.
Ez is jól mutatja, hogy nevetségesen sz@r az az oldal, semmi objektivitás nincs benne.
Lol, és tényleg.. azért ez már tényleg baromság..
De abban is igazad van hogy csomó dolog felesleges.. engem nem érdekel a nyomása(az a watt/nemtommi), a súlya se meg a mérete se..
Legalább ne égetnéd magad Te idióta.
Papíron: 2800 mAh vs 1440 mAh
Valóság: iPhone-nál 2.5 nap ERŐTELJES HASZNÁLATTAL (S4-ből egy napot talán kilehet csiholni)
1 GB RAM vs. 2 GB RAM - valahogy az iPhone gyorsabb, de akkora idióta vagy, hogy 20szor leírhatom Neked: a kulcsszó az OPTIMALIZÁCIÓ
Pfff
Gondolom a kérdést is azért raktad ki, de szeretem az ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!