Mit tud a galaxy s3 amit az iphone 4s nem?
Eredeti kèrdèsre válaszolva: öö öö nagyon semmit
Az S voice kifejezetten röhejes, hogy másolja a Sirit (persze az se olyan hű de nagy szám)
A kulcsszó az optimalizáció, nem a 4 processzormag, meg az 1 GB RAM. (azért mind a kettő gyors telefon)
A Galaxy S3 telefonom nyilván nagyobb èlmènyt nyújt a filmnèzès, nagyobb kijelző, fényesebb, AMOLED technológia, szóval azért valamiben mégiscsak jobb
Az iPhone nyilván minőségibb, jobb kézben tartani, de ez nem mindenkinek prioritás
Miert jobb egy ajfont kezben tartani?
Mert van rajta egy ezust alma? Mert abban a teloban azt fizeted meg.Pedig nem tud valami sokat.
Azt értem, de a belseje az nagyon elavult az S3-hoz képest.
De az iphone 5 meg az s4 se egy kategória. az iphone 5 inkább s3-al versenyzik
Ez mennyi mindent összehord...
Fogtál iPhone-t a kezedben? Melyik jobb, a minőségi, szálcsiszolt fémet, alumíniumborítást, üveget tartani a kezedben, vagy a hajlítható (!) műanyagot? És ezt nem mondtam volna ilyen sarkítva, ha nem csak ideböfögöd, hogy 'almaaa'
Mi az hogy hardveresen elavult? Ezt a baromságot. Vajon az S4 mi miatt akad? Annak ellenére, hogy van benne 2 GB RAM? Meg a 8 processzormag? A kulcsszó még mindig az optimalizáció (ezt már párszor leírtam). De sebaj lehet vele villogni. Mert olyan fene erős PAPÍRON. Mi kell, a gyorsaság, a felhasználói élmény, vagy a Benchmark tesztek? És ezt sem írtam volna le ilyen sarkítva, mert az android vígan elketyeg 1 GHz procin (az enyém is ilyen), de ne írj ilyen marhaságokat. Egyébként meg akkor mi szükség egy tucat processzormagra, meg 2 GB RAM-ra (röhej, sok asztali gépbe nincs annyi). Játékra elég egy Xperia P szintű hardver is (egyébként se lesz olyan játékélmény, mint egy jó konzol esetében).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!