Nokia Lumia 925 vélemények?
Én két hete vettem egyet.
Részletezném:
szoftver:ngyon gyors és megbízhatóbbnak bizonyult mint az androidos készülékeim bármelyike.Nagatívum, h nincs rá sok app, de készülnek még.Hiányoltam a rendes fájlkezelőt, a hangerőszabályozást az ébresztőn, a készülék bt neve megváltoztatását,pörgös szoftver, nekem bejött.
Külső:Iszonyúan csúszik,a hátlapja elkezdett ropogni 2hét után,a fémkeret kb annyi, h alig 20centirol leesett egy csempére, és lejött...ill letörött, nem erövel, csak a gravitácio huzta le 20centirol.A gorilla glass kijelző sem karcálló, beraktam a zsebembe, hozzáért a cippzár épp h csak és karcos lett.A bekapcsológomb nyomáspontja tré nekem, tulságosan be van süllyedve.
Akksi:sosem meritettem le, csdak heti egyzer de akkor fullra, most reggel 6kor leszedtem a töltőről, másnap reggelig,78%-on volt, folyamatos mobiladattal,akksija jó, csak okoskodni kell, sokfélét kikapcsolni, pl a folyamatosan lezárt háttérnél a világitó órát, de van a Battery progi ott van vagy 16tipp.
Összegzés: én csalódtam benne, az összeszerelésén, nagyon okos és gyors, de nem ajánlom.Barátnőm samsung galaxy s4-e masszívabb.Kérdésed van, irj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!