Amcsih kérdése:
IOS vagy Wp, melyiknek kell kevesebb ram?
Figyelt kérdés
az androidnak kell kb 180.. az szntm sok.. főleg h nem vok olyan gazdag, hogy ilyen 100-150ezres telokat vegyek amikben 2gb ram van.2013. júl. 18. 20:11
11/13 anonim válasza:
Igen, a legolcsóbb telefonok "stiklisek". Néhány idézet a találatokból:
XXL:
"* Minden új készülék ára 27% áfával értendő, az árak csak a készüléket tartalmazzák. Az egyéb tartozékokról érdeklődjön."
GSMLine:
"Az egység csomag német nyelvű készüléket tartalmaz, akkumulátorral és töltővel. "
GSMHome - szintén többféle kiszerelés...
Aztán 24 hónap gyári helyett 12 hónapot adnak, "0 perces használt" meg adózási trükk (volt?), ezért is adtak rá 6 hónap garanciát (használtnál jogilag annyi kötelező), de ahogy látom, NAV bekeményíthetett, mert már XXL sem ezzel hirdeti magát...
12/13 anonim válasza:
Most nem tudom direkt kötekedsz, vagy android fanboy vagy, hogy itt csak ios és wp-ről van szó a kérdésben, és felhergelt, ha szolgáltatótól akar venni akkor vegye a lumia 620-at vagy 720-at , kíváncsi vagyok, most mivel fogsz belém kötni ...
13/13 anonim válasza:
Ha elolvastad a #9-et (márpedig elolvastad, mert annak végén volt a 0 perces használtakra vonatkozó megjegyzésem), akkor láthattad, hogy egy árva szót sem ejtettem az androidról, illetve hogy iOS-es készülékem van. Felőlem vehetsz kétes eredetű készülékeket (nekem aztán tökmindegy), de jobb, ha tudod, hogy garanciális kérdésekben vagy szoftverfrissítés tekintetében lehetnek problémáid, ezért én nem tudom ajánlani senkinek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!