Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumiák között melyiknek...

Nokia Lumiák között melyiknek a legjobb a tudása?

Figyelt kérdés
Sok fajta Lumia van, de melyik az a sok közül amelyik a legtöbbet tudja? Képfelbontás, élettartam, tudás stb..

2013. jún. 17. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
egyértelmüen a legnagyobb legdrágábbank..
2013. jún. 17. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
attól függ, mire használod. maga a rendszer miatt elég nagyok a hasonlóságok, szóval ha te átlag felhasználó vagy, akkor mind ugyanazt tudja...most az szerintem már a legkisebb különbség, hogy valamelyik 1080p másik meg csak 720p-ben videózik. képernyő felbontása is változó, de kb ugyanabban az arányban nő a képernyő mérete is, tehát a ppi értékek között nincs nagy eltérés...meg még sorolhatnám, de kb tényleg az, amit az első mondott. nyilván az tudja a legtöbbet, amelyik a legdrágább...
2013. jún. 17. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Alapjáraton mind ugyan azt tudják, de pl egy 920 jobban kihasználja a rendszert, mint egy 520.
2013. jún. 17. 22:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tegnap volt időm végignézni mindet és a legszimpatikusabb az a Lumia 720 lett, de 720p meg 1080p között én szerintem olyan nagy különbség nincs, szinte semmi. Mármint én nem látok különbséget.
2013. jún. 18. 09:52
 5/5 A kérdező kommentje:
(legszimpatikusabb) tudásra. *
2013. jún. 18. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!