Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy is van ez a T-Mobil-nál?...

Hogy is van ez a T-Mobil-nál? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Na akkor. Én még soha nem voltam T-mobilos. A pannont meg vodát ismerem csak, oda-vissza:-) Most azonban szeretném igénybe venni tőlük a mobilinternetet(3GB mobilnet). A kérdésem, hogy úgy mint a pannonnál itt is lehet feltöltőkártyát venni? Ha veszek egy simkártyát és belerakom a kártyafüggetlen telefonba, majd feltöltöm a kívánt összeggel akkor hogy tudom megrendelni a netet? Van itt is telefonos szolgáltatásmegrendelő vonal mint a pannon-nál a 1741? Nem akarok semmiféle hűségnyilatkozatot aláírni, csak sima feltöltőkártyásként akarnák netezni. Igaz az hogy ha az új simhez jár 3900Ft egyenleg? Ezt az összeget netre is lehet költeni, vagy csak lebeszélhető?
2009. okt. 20. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
ezt nem tudjuk mi megmondani neked, menj be egy T-pontba
2009. okt. 20. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

itt szerintem sok hasznos infot találsz, vagy hívd fel az ügyfélszolgálatukat, ott is tudnak segíteni Neked!

2009. okt. 20. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:
1430 a száma az ügyfélszolgálatnak, bocsi ez lemaradt!előző válaszoló
2009. okt. 20. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha T-Home interneted van, akkor most havi 2000 ft-ért tudsz hűség vállalása nélkül 3Gb-os mobilnetre előfizetni. Ez az akció október 31-ig tart.

Részletek: [link]

Még nem is kell T-Mobile előfizetéssel rendelkezned. A szerződéskötéskor kapsz egy SIM kártyát, amit majd abba a stickbe kell helyezni, amit kapsz/veszel. 1 év hűségnyilatkozattal a IV-es stick már ingyenes, míg az V-ös csak 2 év hűség esetén ingyenes. Egyébként a IV-es stick is tudja a 7,2 Mbps-os sebességet.

Az akció úgymond turpissága, hogy a meglévő vezetékes internetelőfizetésed hűségideje újraindul.

Ha esetleg a vezetékes internet nem a te nevedre lett megkötve, akkor annak a családtagodnak is jelen kell lennie a szerződéskötéskor.

Ez az egész szerződéskötés a jellegéből adódóan csakis T-Pontban történhet meg, azaz sem telefonon, sem interneten nem tudod megrendelni ezt a szolgáltatást.

2009. okt. 21. 12:36
 5/5 anonim ***** válasza:

2009-10-21 12:36

Nekünk is ilyen van, és ez meg is felene. Ha minden oldalt is beadna. Van amit nem vagy csak ritkán ad be.

Ez beállítási hiba?

2010. jan. 28. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!