Hogyan kell Samsung Galaxy Ace 2-őt regisztrálni a hálózaton? (Szoftver frissítettem. ) SOS!
Fent említett teló működött (2.3 alap android) és szoftver frissítettem 4.1-re és azóta belerakom a 20-as sim kártyát (20-as függő) és azt írja ha hívni akarok hogy "Nincsen regisztrálva a hálózaton". Amúgy kéri a PIN kódot,elfogadja..
Olvastam a neten hogy belerakom a sim-et és belemegyek a "Beállítások->További->Mobilhálózatok- ba és rányomok hogy autómatikus hálózat keresés és akkor ki kell írnia hogy regisztrálva a hálózaton.
És utána jónak kellene lennie.
De NINCSEN 20 -as sim kártyám (LEJÁRT) és valami más megoldást írjatok hogy hogyan tudom regisztrálni/Működésbe hozni!!
ITTHON!!!
Bocsánat de ezt most nem értem ezt az utolsó kommentet.
Akkor most mit jelent?
Próbáltam, és tudom hívni a 112-őt .
Akkor ez azt jelenti hogy nincs letiltva?
helló
megoldódott? mert nekem is ez a hiba! :(
Nekem is ilyen gondom van, a feleségemnek is és a főnökömnek is. Mindegy Samusng. Mindhárom telefont szolgáltatótól vettük (2 telenor és egy t-mobile). Nincs letiltva, szimplán samsung android szoftverhiba. Ugyanis vagy újraindítástól, vagy repülő üzemmódba be-ki, vagy másik hálózat választása után az eredetire vissza kapcsolástól megszűnik a hiba.
Nincs se tartozás, se bűncselekmény semmi.
Tehát egyszerű szoftverhiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!