Hogyan kell Samsung Galaxy Ace 2-őt regisztrálni a hálózaton? (Szoftver frissítettem. ) SOS!
Fent említett teló működött (2.3 alap android) és szoftver frissítettem 4.1-re és azóta belerakom a 20-as sim kártyát (20-as függő) és azt írja ha hívni akarok hogy "Nincsen regisztrálva a hálózaton". Amúgy kéri a PIN kódot,elfogadja..
Olvastam a neten hogy belerakom a sim-et és belemegyek a "Beállítások->További->Mobilhálózatok- ba és rányomok hogy autómatikus hálózat keresés és akkor ki kell írnia hogy regisztrálva a hálózaton.
És utána jónak kellene lennie.
De NINCSEN 20 -as sim kártyám (LEJÁRT) és valami más megoldást írjatok hogy hogyan tudom regisztrálni/Működésbe hozni!!
ITTHON!!!
1. Minek neked telefon ha nem működik a 20-as sim kártyád?
2. Minek szoftvert frissíteni ha nem értesz hozzá?
3. Persze hogy lejárt sim kártyával kiírja hogy nincs regisztrálva, tegyél bele egy működő sim-et és kész.
Néha baromira nem értem az ilyesfajta logikát hogy mindenki szanaszét nyomkodja és elcseszi és még működő sim kártyája sincs hogy megoldja.
Na most nem kritikát kértem hanem segítséget!!!
1. Azé kell telo hogy el tudjam adni.
2. Azé kell szoftver frissíteni mert valami gáz volt vele, ami már megoldódott a szoftver.. -nak köszönhetően (Értek hozzá és sikerült is csak ez az egy gond állt elő ami eddig még SOHA!)
3.Működő sim-el is próbáltam és ugyan ezt írja ki (Nincsen regisztrálva a hálózaton)
És köszi a választ amivel nem értem semmi.!!
Még te mondod hogy milyen logika..Azt közbe TE vagy logikátlan..
Igen a szám egyezik akkor ez mit jelent?
Lehet hogy le van tiltva de nem hiszem szerintem csak aktiválni kell valahogy.
Nem tudom inkább nem próbálnám meg, de az nem biztos mert bármilyen telóról fel lehet hívni ..
Ha nem tiltott akkor is fel lehet hívni.
Ha ez számít valamit hogyha a 1220 as telenor ügyfélszolgálatát tárcsázom akkor arra is ugyan ezt írja.
Úgyhogy szerintem nem tiltott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!