Sony Xperia SP vélemények?
Ugyanebben a helyzetben vagyok, Xperia SP-t néztem ki, de csak szeptemberbe tudok venni.
De azt tudod, hogy hűségnyilatkozat lejárta előtt már 3 hónappal lehet készüléket cserélni? Szóval ha neked szeptemberben jár le, akkor már rég vehetsz.
De amúgy is, ha még nem vehetsz telefont, akkor minek kérdezted?
Xperia Z meg még úgy is drágább lesz, amikor már az SP visszament eredeti árára.
Én 2 napja vagyok boldog tulaja egy ilyen szép fehér SP-nek! :)
Hát mit ne mondjak... többet kaptam, mint amire számítottam!:D Ez kérlek, villámgyors, brutális a hardvere és tfthez képest gyönyörű a kijelzője! olyan élénkek a színek a hd kijelzőn, hogy el sem lehet mondani, ezt látni kell!
Úgy viszi a full hd videókat, mint forró kés a vajat, brutálisan gyors a böngésző, na meg kipróbáltam játékkal is... Real Racing 3. Hát valami elképesztő, simán konzolos szint! Valós időben tükröződik az autó, árnyékolódik minden, brutál (csak akkor lassulgat be a játék, ha k*va sok az autó... amúgy nagyon szépen fut)!
A kamera gyengus picit... hiába 8 megapixel, ha picit sötétebb helyen fotózol, nagyon zajos lesz, hiába "sony exmor rs szenzor" blabla. Ez sosem volt a Sonyk előnye. :P
Én azt mondom, ha a kamera minőségén túlteszed magad (amúgy nem gáz, csak sötétben), akkor ennyiért egy ilyen telefon ajándék! Imádni fogod!
Kedves utolsó!
Magyar nyelvű a menü? Olvastam, hogy nincs benne magyar nyelv. Igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!