Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek ami...

Milyen telefont vegyek ami nem fagy le és iszonyat gyors?

Figyelt kérdés

Amiket szeretnem hogy tudjon:

strapabíróság, viszonylag erôs aksi, szép kijelzô, szép külsô, egyszerü de praktikus internethozzáférés, zenehallgatás, videó és hangfelvétel, szép fotókészítés, megszokható rendszer gyorsaság, ne fagyjon le, és lehetôleg ne android, de bármit meghallgatok! Àrtól független csúcstelefonok érdekelnek!

2013. júl. 16. 22:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Aha, a mobilarénát már nem olvasok. Ott ami nem Samsung vagy Apple, azt lehúzzák. Ami nem android akkor az nem jó...

A WP nem bugos. Bugos az android, de az rendesen. Jön egy frissítés, és máris nem úgy működik ahogy kellene.

Nézzük a legolcsóbb WP-t és a vele egy árban levő droidot. A WP körberöhögi 20x, mire a droid csinál valamit. Vicces, de a lumia 710-em gyorsabb, mint egy kétmagos Xperia Go. Pedig a lumiám 1 magos, és gyengébb is. Lehet, hogy vannak hibái a WP-nek, és nem elég testreszabható, de éppen ezért betonstabil. Amit meg a 3. válaszoló írt, az pedig igaz, és nem azért mert Nokia fan. Lumiám találkozott egyet a betonnal kijelzővel a fölfelé. Felvettem a földröl, és használtam tovább. Nem strapabíró??? Ja, lehet, hogy az Apple és a Samsung nem az, de a Nokia még mindig úgy készíti telefonjait, hogy azok többet bírjanak. Oké, sérülékenyebbek, mint a régi 3310 és társai, de ha egy S4-et és egy L925-öt ejtesz el, akkor az S4 nem ússza meg. Márpedig egy telefon életében előfordul, hogy 1-2 alkalommal leesik.

Kérdező, jelenleg a WP a leggyorsabb, és a leg stabilabb, leg akadásmentesebb. Egy 820 vagy egy 920 biztos nem okoz csalódást. :)

#3 te mit kerestél a Nokia központjába?? Írd már meg privibe léci! :)

2013. júl. 18. 23:49
 12/13 anonim ***** válasza:

Mobilaréna _fórumba_ olvass bele, pl Lumia 920 topicba, én ott olvastam a cifrákat. El is kerekedett a szemem, mert 800-zal kapcsolatban még nem olvastam stabilitási problémákról (és én sem tapasztaltam).

Viszont bugok vannak benne azért szép számmal. Pl ha notification-re kattintasz SMS érkezésekor, akkor mindig új példány kerül bele a navigation stackbe az üzenetkezelő alkalmazásodból, azaz extrém esetben "multitask" képernyőn 5 SMS alkalmazás nézhet veled farkasszemet. Vagy mikor "csak úgy" nem megy a market. Aztán bár nem bug, de ott vannak a fájó és nevetséges hiányosságok (nincs szimultán rezgés&csörgés, csak szigorúan egymás után, egy hangerőszabályzó van hangszórónak és fejhallgatónak), amelyek még a néhai Windows Mobile-ban is meg voltak oldva rendesen... Sebesség meg iOS-hez képest kb ugyanaz. Nem azt mondom, hogy rossz a WP, de még van hova fejlődnie, kár, hogy kb úgy fejlesztik, mintha valami hobbiprojektről lenne szó...

2013. júl. 19. 00:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Microsoftnak kb hobbi projekt. Nem ez adja a bevételt nagyrészben, bár, ami megycsinálnak a WP-ben azt jól csinálják.

A bug...androidban talán nincsen?? Galaxy mini 2 csak úgy nyelvet vált, és rendszerint norvégra állítja magát, meg véletlen szerűen újraindul.

a WP bugjait am javították már.

Anno a WP7-nek is volt egy üzenetkezelési botránya, javították is.

2013. júl. 19. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!