Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Garanciális iphone 4 készüléke...

Garanciális iphone 4 készüléket, ha hibás, egyből kicserélik egy másikra? Független! Több hibája van, listát írtam már róla!

Figyelt kérdés

2013. júl. 16. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért nem az Apple-nél érdeklődsz? Ahelyett, hogy itt túrázol és egyáltalán nem biztos, hogy kapsz 100%-ig megbízható infót.
2013. júl. 16. 21:53
 2/8 anonim ***** válasza:
ha javíthatatlan, akkor kicserélik(gondolom, ha működik, akkor nem olyan óriási hibák miatt vinnéd be), de igazából tényleg bemész oda, ahol vetted, és megkérdezed. az is lehet, hogy 1-2 hiba olyan, ami nem rendeltetés szerű használat miatt jelentkezett.
2013. júl. 16. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:
asszem iPhone-ra csak 1 év gari van , lehet venni +1 et a vásárláskor
2013. júl. 16. 22:07
 4/8 anonim ***** válasza:
biztos h még garis ? ,am ha garis akk megjavítják tuti , ha nem kapsz újat ,ahogy az előttem szóló is írta , de am mi a probléma vele?
2013. júl. 16. 22:46
 5/8 A kérdező kommentje:

Szerintem ide bármilyen kérdést bárki feltehet,akkor egy ilyet is lazán írhatok!

Azért,mert érdekel,hogy cserélik-e még azonnal a készüléket,van-e valamilyen információ erről stb.

És valahogy úgy gondolom este zárva tartanak,így megkérdezni itt csak meg lehet...

Garanciális,megnéztem SN szám alapján...

A hibák:

-kikapcsolás után magától visszakapcsol néha

-felforrósodik sokszor a telefon

-elmegy a hang,majd egy idő után visszajön(csak a bill.zár hang,zenelejátszó,kamerahang...)ha fülhallgatóval hallgatom a zenét,úgy van hangja a zenelejátszónak és lehet állítani a hangerőt,de ha füles nélkül akarom,akkor nem...

-néha elgyengül a térerő

Kösz az eddigi válaszokat!

2013. júl. 16. 22:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a térerő ugrált. Bementem vele egy apple üzletbe ahol rádugták egy Macre ami csak ki volt teve az üzletben bemutató gépnek és letesztelték. Semmi baja nem volt a telefonnal, azt mondták hardveresen és szoftveresen is hibátlan. ( előtte jailbreakelve volt + restore)

Azt tanácsolták kérjek egy új SIMet a szilgáltatotol, mert tuti a szolgáltató felől lehet a probléma.

Aztán mondta a csaj hogy azért várjak még egy picit mielőtt lelépek. Hátra ment raktárra és hozott egy bontatlan iPhone 5öt. Az egész procedúra nem tartott tovább 10 percnél. :)

Azért ez annyira nem rossz. :)

2013. júl. 16. 23:34
 7/8 Sky777 válasza:
ezek csak szoftveres hibak restorold itunes-szal mert lehet valami gond van a rendszerrel ja es neha nem artana kikapcsolni a telefont :)
2013. júl. 19. 16:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Bakker senki nem mondta, hogy nem lehet itt megkérdezni. Nem tudsz szöveget értelmezni?

De itt még biztos választ nem kaptál. Akkor meg mégis nekem volt igazam. Ennyi erővel az apple-nek is írhattál volna, de még ők sem adtak volna biztos infót, amíg nem látják a telefont.

Tehát okosabb senki sem lett.

2013. júl. 19. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!