Már rég nem állnak a csőd szélén.Most vásárolták ki a Siemens-t a Nokia Siemens Network-ból 17 milliárdért.(euro)Nem kell őket félteni.Lobban állnak mint pl.a BlackBerry,aki brutális veszteségeket produkált.Nem jött be a BB10 projekt.Ott a HTC aki szintén koppra,nullára jött ki legutóbb,és nem úgy néz ki hogy ez pozitív irányba változna.Az ONE-t leszámítva nem adtak ki normális telefont.Örülnének ezek a cégek,ha olyan készpénz állományuk volna,mint a Nokiának,vagy úgy menne a szekér.A WP-vel kapcsolatban.Pont hogy az MS köszönhet sokat a Nokiának.A Nokia zuhanásának meg több oka van,ill. lehet vitatkozni róluk.Egy részről erőltették a Symbian-t nagyon sokáig,más részről ez már nem az a piac.Sokkal több szereplős lett.Amúgy a Samu csillaga is leáldozik.Jönnek a kínai gyártók mint a Huawei,akik olcsóbban kínálnak ugyanolyan,vagy jobb minőséget,mint a Samu.Ismerősöm most vett egy Oppo Find5-ot.Minőségi anyaghasználat,összeszerelés.Annyit tud mint az S4,130ezerért.Ilyen gyártók készülnek bejönni Európába.
Kína erős feltörekvő nagyhatalom. Tudok róla, hogy másban is felvették a versenyt. Viszont a Samsung bizonyított, letett valamit az asztalra. Az emberek megbíznak benne. Kiemelkedő minőséget csinál drága telefonok esetében. Mint már előbb említettem, nagy koponyák ülnek ott. Nem fogják engedni az első helyet senkinek. Ennek a versenynek mi vagyunk a győztesei. Jobb és jobb, no meg olcsóbb telefonokat fognak gyártani. Hajrá Kína, hajrá Nokia, hajrá Samsung!
2013. júl. 16. 14:09
14/16 anonim válasza:
Utolsó:ez a Nokiára is elmondható.A Nokia bizonyított,nem keveset letett az is az asztalra,az emberek bíztak benne,sőt ez még mindig így van.(mondjuk az is igaz,hogy még mindig letesz az asztalra lásd.:Lumia 1020)1994/2010 között ő ült a trónon a eladásokkal.Az 16 év,ami elképesztő.A Samsung még ha azt is hinnéd hogy korábban,de valójában úgy két-három éve vette át a helyét,taszította le a trónról eladásokban.A Nokia 16 év után be tudott zuhanni.Persze lehet hogy most 16 év Samsung uralom jön,de ezt így kijelenteni még korai lenne.Az hogy a Samsung nem fogja engedni,hát a Nokia sem megunta a piaci első helyét,hanem elvették tőle.
2013. júl. 17. 10:29
15/16 anonim válasza:
Az első 4 telefonom mind Nokia volt. 3310, 6020, 6230, 6500Sl. Nem tudtam más telefont elképzelés. De abban ugye egyetértünk, hogy Elcseszték. Az android kihagyásával ásták a sírjukat és csak a pénzügyi szakembereknek köszönhetően úszták meg. Még hosszú út áll előttük, hogy legalább dobogós helyre kerüljenek. Több milliárd Dolláros üzletágban beszélünk. Mellesleg tesómnak volt ilyen kütyüje Tudom hogy a Samsung sokkal jobb volt nála.
2013. júl. 17. 12:01
16/16 anonim válasza:
Persze hogy elcseszték,de nem Androidra váltás kellet volna.A Symbian egyébként hasonló,mint a droid.(nem a kisujjából szopta ki a Google)Vettem egy 5800-át 2008-ban,és 2010-ben néztem az akkori Symbis Nokiákat,és rendszer szinten alig mutattak fejlődést.Nem fejlesztették a Symbit sehova.A symbi lehetett volna olyan sikeres mint az android,ha nem tötymörögnek vele.Mert valljuk be,az Android 1.6-1.8-2.0 minden volt csak nem jó.:)Csak az fejlődött,a Symbi meg nem,legalábbis nem olyan mértékben.A Meego meg túl költséges volt,pedig az is minőségibb lehetett volna a Droidnál.Azért az szomorú,hogy a világ első okos mobil op. rendszerét,a Symbian-t hivatalosan nemrég kikukázta a Nokia.(mondjuk ezt eddig is tudtuk,hogy ki van,de most már hivatalos)Volt abban lehetőség,csak elcseszték öregurasan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!