Iphone 5-re keresnék fantáziadús tokokat?
Figyelt kérdés
A vonaton láttam például egy lánynál hogy a Iphone-ja oldalán volt egy boxer amit meg lehetett markolni,ilyen fantáziadús,izléses,szép tokokat keresek,tudnátok oldalakat linkelni ?2013. júl. 15. 20:18
1/4 anonim válasza:
Ebay-en beírod h Iphone tok, persze angolul és rengeteget kiad, főleg Kínában és Japánban van, sőt ingyenes a postázás. Én tuti onnan rendelek majd!
2/4 anonim válasza:
Én is ebayt tanácsolom :) Nekem csak lesz iphoneom, kb 4-5 hónap múlva (addig gyűjtök)de már most elkezdtem filléres dolgokat vásárolni >< kb 300-350Ft-ból vettem 7 dolgot hozzá :) aukciókon licitáltam , a legtöbb dolog 25-40Ft volt. Ebbe beletartozik 4 mintás alumínimum gomb (ebayen ennek darabára valahogy 400Ft is lehet, egy zöld kristályos gomb, egy sárga Anti dust proof ear cap plug és egy amerikai mintás tok :) Szóval lehet nagyon nagyon nagyon jó dolgokat kifogni nagyon olcsón ( a posta ingyenes még annál is amit 25 forintért vettem meg)
3/4 anonim válasza:
előző vagyok, ezt találtam, de lehet van olcsóbban is :) csak beütöttem neked gyorsan, hogy utána tudj nézni.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,nagyon rendes vagy :)
2013. júl. 17. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!