Tételezzük fel, hogy lehallgatják a mobilomat. Ha ki van kapcsolva, akkor is hallják, hogy mi történik? Vagy "csak" ha hívok valakit, vagy engem keresnek, azt hallhatják?
Ha nem vagy egy képviselő útjában álló, százmilliókkal játszadozó bűnöző, esetleg sorozatgyilkos, ha nem kapirgálod az olajügyeket, akkor a kutyát se érdekli a telefonod.
Jaja, a kellően kövérre hízott legendárium szerint a kikapcsolt, sőt az akkumulátor nélküli telefon is pont ugyanarra képes, mint a bekapcsolt :)
Köszi Mindenkinek :)
"zoligyerek"- én egy porszem vagyok a gépezetben.
Sajnos a volt pasim teszi mindezt. Tudom, hogy lehallgatja a telefonomat, csak azt nem tudtam, hogy akkor is lehet hallani, ha ki van kapcsolva a készülék.
Ennek tudatában fogom kezelni a dolgot...:)
Amúgy nekem kártyás a készülékem, ez nem oszt vagy szoroz a dolgon?
"Sajnos a volt pasim teszi mindezt. Tudom, hogy lehallgatja a telefonomat,"
A volt pasid vagy az NBH-nál van, vagy valami alkalmazást telepített a telefonodra. Esetleg van egy "fake" bázisállomása. (Amiből az NBH-nak is csak kettő van...) Másképp nem tudja lehallgatni a telefonodat...
Egyébként kikapcsolt telefont sem bemérni, sem lehallgatni nem lehet. Ez csapán urban legend...
Legyen igazad! :)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!