Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes megvenni a Nokia...

Érdemes megvenni a Nokia Lumia 920-ast? Megbízható mobil?

Figyelt kérdés

Az árösszehasonlító oldalakon sokan írták hogy többször is szervizeltetni kellett.

Ki mennyire van megelégedve a Windows-al?

A másik az Amber frissítés, ami Augusztusban jön majd ki: van rá esély, hogy a 920-as szinte ugyanilyan képeket fog produkálni, mint a 925-ös? (Mert nem látok nagy különbséget a 2 készülék közt azon kívül hogy a 920-asban 5, a 925-ösben 6 lencsetag van)

2013. júl. 15. 11:28
 1/4 meszike91 ***** válasza:

Kártyafüggetlenül már akár 100k-ért is meg lehet kapni,ennyit biztosan megér.

Most sincs olyan nagy különbség a 920 és a 925 képei között csak egy hozzáértő tudná őket megkülönböztetni.

2013. júl. 16. 08:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is azt tudom mondani, amit az előttem szóló. Én meg vagyok elégedve a wp-vel. Stabil, gyors. Az meg hogy sokan panaszkodnak az szerintem jó dolog. Mert akkor azóta muszáj volt kijavítani a hibát. Ugyan ez volt a samsung s3-al is. A hátulja spontán magától berepedt. Rengeteg hiba érkezett, át tervezték, ki lett javítva.

Szóval ettől nem kell félni. A 920-as egy ideje ki lett adva. Szóval azóta a kamera porosodás, meg a műanyag ropogás stb azóta ki kellett hogy javítsák.

2013. júl. 16. 11:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Tudod ez minden mobilra igaz,hogy 1000 vásárlóból 990 elégedett,de azok ritkán nyomják teli a fórumokat,hogy elégedettek,csak használják.Na de az a 10(joggal,emberi természetből fakadóan)teli nyomja a fórumokat,hogy mennyi gondja akadt.Akármelyik telefon fórumát nézed,teli van elégedetlen emberekkel,mert főkként azok ragadnak billentyűzetet.Ha ebből indulsz ki,végül oda jutsz,hogy minden telefon sz.r.Nem szabad megvenni egyiket sem.:)

"Ki mennyire van megelégedve a Windows-al?"Melyikre gondolsz?A Windows XP-re?Jó!Ja,a Windows Phone8-ra?Az is jó!Alakul.:)Ősszel jön egy nagyon nagy frissítés,az valami ilyesmi lesz. [link]

Legalábbis azok alapján ami kiszivárgott.Az Amber a GDR2,az őszi a GDR3.A Windows 8 frissítésével egy időben ősszel.Az hogy mennyit fog javulni a kamera,azt senki nem fogja itt szerintem megmondani.Majd meglátjuk.Biztos javítják,csak mennyire sikeresen az a kérdés.

2013. júl. 16. 12:45
 4/4 anonim ***** válasza:
megbízhatsz benne nagyon jó de nemsokára megérkezik a nokia lumia 1020!
2013. júl. 17. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!