Alcatel OT-991 vagy Nokia Lumia 520?
Vagy van hasonló árú és jó tudású?
A lumiára lehet olyan alkalmazást telepíteni amit pl: torrentről leszedek?
"de nem lehet torrentről leszedett programot telepíteni rá."
Sajnálsz 250 ft-ot egy alkalmazásért amit lehet 2 évig használsz.Az havi kb. 10 egész Magyar forintra jön ki.Szörnyen drágák ezek tényleg.:)Aztán meg csodálkozol hogy nem jön ki egy alkalmazás Magyar nyelven,mert mit szenvedjenek ha egy hét múlva felkerül egy torrent oldalra.Gondolom te vagy az is,aki a reklámok miatt is hisztizik a véleményezésnél.A fejlesztő meg tanulja meg a fényevés művészetét,lakjon bódéban,netet,áramot meg vételezzen a seggéből.Nem fogom én ezeket soha megérteni.Egyébként osztom azt,hogy ha Android ebben az árban,akkor Y300,ha Windows Phone 8 akkor Lumia520.
Y300: [link]
Lumia520: [link]
Vannak azért WP-re is ingyenes appok,nézz szét:
Csak Nokiákra: [link] /oem/nokia-collection?oemid=nokia
Fizetősök közt is sok ingyenes,csak támogathatod a fejlesztőt,mert a trial tök ugyanaz,csak ha tetszett megveheted.Így támogatod.Én ezt meg is tettem anno a Metrotube volt az első normális Youtube app.Azóta van sok,de ők már akkor hoztak egy minőségi app-ot,mikor még mindenki sz.rt a platform-ra.Sokáig a trial-t használtam,megvettem,semmi nem változott,mert ez csak ugye támogatás.Nem szakadt bele a bankszámlám abba a 235ft-ba.Ők meg megérdemelték.
Szerintem mindenképp a Lumia 520 .
- Hosszabb támogatás .
- Jobb Op rendszer .
- Internet nélküli GPS .
- Ki lehet próbálni minden alkalmazást .
- Jobb processzor .
- Jobb kamera .
De szerintem a Lumia 520 nyertes ebben az árkategóriában ,nincs még egy ennyire jó ár/értékkel rendelkező telefon ebben az árban .
Most azt a 250ft-ot én sem sajnálom de pl van valami 2500ft-os app és azt csak úgy hogy kipróbáljam nem veszem meg de ha pl leszedem torrentől és ha tetszik akkor megveszem ha nem akkor nem...
A Huawei Ascend Y300 az meg rossz videófelvételt készít és olyan furcsán néz ki. Szóval Nokia Lumia 520 lessz
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!