Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 3GS-re melyik a legfris...

IPhone 3GS-re melyik a legfrissebb szoftver verzió? Meg lehet csinálni itthon a frissítést? ( Jailbreak-elt! ) iPhone 3GS,8 Gigás.

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja vittem szervízbe a telefont, Jailbreak-et csinálni. Megbántam!!

Megcsinálták 10 000 (!!) magyar forintért ( nyilván látták rajtam hogy balek vagyok. )

Azóta csak szenvedek a telefonnal. A menü belassult, az írás akadozva megy (pl sms, e mail írás) , egy csomó alkalmazás, ami előtte pengén ment, most akadozik, kilép... Zene hallgatásnál a zene is akadozik, fényképezésnél sokszor 5-10 mp-et gondolkozik mielőtt megcsinálja a fotót, és még sorolhatnám a gondokat.

Vissza vittem azóta a szervízbe, valamit állítottak rajta, azt mondták jobb lesz-hát nem lett :(

Mégegyszer már nem akarok ugyanabba a szervízbe menni, hogy hülyének nézzenek, netán lehúzzanak még egy tizessel.

Meg lehet otthoni laptoppal csinálni egy szoftver frissítést? Az se zavar ha el tűnik róla a Jailbreak, sőt, tünjön is el! Azóta lett szar a telóm mióta az fönn van...

2013. júl. 14. 16:29
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Sziasztok.

Nekem az a problémám lenne hogy megcsináltam a visszaállítást de véletlen megmozdítottam a kábelt és leállt.

Megpróbáltam mégegyszer és ez írta ki: "Az "Iphone" Iphone nem állítható vissza,mert az Iphone szoftverfrissítési szerverrel nem lehet kapcsolatba lépni,vagy átmenetileg nem érhető el.

Kérem próbálja meg később."

Most mit csináljak.? :(

2013. dec. 17. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!