Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 3GS-re melyik a legfris...

IPhone 3GS-re melyik a legfrissebb szoftver verzió? Meg lehet csinálni itthon a frissítést? ( Jailbreak-elt! ) iPhone 3GS,8 Gigás.

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja vittem szervízbe a telefont, Jailbreak-et csinálni. Megbántam!!

Megcsinálták 10 000 (!!) magyar forintért ( nyilván látták rajtam hogy balek vagyok. )

Azóta csak szenvedek a telefonnal. A menü belassult, az írás akadozva megy (pl sms, e mail írás) , egy csomó alkalmazás, ami előtte pengén ment, most akadozik, kilép... Zene hallgatásnál a zene is akadozik, fényképezésnél sokszor 5-10 mp-et gondolkozik mielőtt megcsinálja a fotót, és még sorolhatnám a gondokat.

Vissza vittem azóta a szervízbe, valamit állítottak rajta, azt mondták jobb lesz-hát nem lett :(

Mégegyszer már nem akarok ugyanabba a szervízbe menni, hogy hülyének nézzenek, netán lehúzzanak még egy tizessel.

Meg lehet otthoni laptoppal csinálni egy szoftver frissítést? Az se zavar ha el tűnik róla a Jailbreak, sőt, tünjön is el! Azóta lett szar a telóm mióta az fönn van...

2013. júl. 14. 16:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nemá Japó de most komolyan? Te vagy a balek nem a kérdező ha annyi pénzt kifizetsz egy restore gomb megnyomásáért!!!
2013. júl. 14. 19:55
 12/21 A kérdező kommentje:
Szerintem Japó Apple-hater, és ezért irta ilyen cirkalmasan... :)
2013. júl. 14. 20:02
 13/21 anonim ***** válasza:

Az lehet. :)

Ha bármi segítségre van szükséged a telóval kapcsolatban akkor itt vannak néhányan akik tudnak segíteni és nem csak okoskodnak. Ami szoftveres hiba azt meg leet oldani házilag is, nem kell szervizbe vinni.

2013. júl. 14. 20:37
 14/21 A kérdező kommentje:

Köszi

sajnos még mindig nem mozdul a csik, azota is ott dekkol. :( szerintem valami gikszer van.

Most ezt az oldalt tanulmányozom:

[link]

2013. júl. 14. 21:16
 15/21 reptoid ***** válasza:
Hát ez sajnos tényleg nem normális. Próbáld meg dfu módba rakni a telefont (ne recoverybe), aztán utána megpróbálni a restore-t.
2013. júl. 14. 22:46
 16/21 A kérdező kommentje:
És azt hogyan csináljam? :)
2013. júl. 15. 15:42
 17/21 reptoid ***** válasza:

iTunest elindítod, gépre rádugod.

Nyomod 10 mp-ig egyszerre a Home és a Kikapcsoló gombot. Utána felengeded a Kikapcsolót, a Home-ot tartod tovább lenyomva még 10 mp-ig.

Utána azt is elengeded, ekkor elvileg az iTunes is felismeri, hogy dfu-ban van. Hátha ígysikerül a restore.

2013. júl. 15. 16:01
 18/21 A kérdező kommentje:

Oké, próbálom.

Köszi :)

2013. júl. 15. 16:04
 19/21 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés:

a SIM kártyának benne kell lenni restore-kor?

2013. júl. 15. 16:23
 20/21 reptoid ***** válasza:
Szerintem mindegy. Én még az enyémből sosem vettem ki, pedig van egy pár éve :D
2013. júl. 15. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!