IPhone 3GS-re melyik a legfrissebb szoftver verzió? Meg lehet csinálni itthon a frissítést? ( Jailbreak-elt! ) iPhone 3GS,8 Gigás.
Kb egy hónapja vittem szervízbe a telefont, Jailbreak-et csinálni. Megbántam!!
Megcsinálták 10 000 (!!) magyar forintért ( nyilván látták rajtam hogy balek vagyok. )
Azóta csak szenvedek a telefonnal. A menü belassult, az írás akadozva megy (pl sms, e mail írás) , egy csomó alkalmazás, ami előtte pengén ment, most akadozik, kilép... Zene hallgatásnál a zene is akadozik, fényképezésnél sokszor 5-10 mp-et gondolkozik mielőtt megcsinálja a fotót, és még sorolhatnám a gondokat.
Vissza vittem azóta a szervízbe, valamit állítottak rajta, azt mondták jobb lesz-hát nem lett :(
Mégegyszer már nem akarok ugyanabba a szervízbe menni, hogy hülyének nézzenek, netán lehúzzanak még egy tizessel.
Meg lehet otthoni laptoppal csinálni egy szoftver frissítést? Az se zavar ha el tűnik róla a Jailbreak, sőt, tünjön is el! Azóta lett szar a telóm mióta az fönn van...
Az lehet. :)
Ha bármi segítségre van szükséged a telóval kapcsolatban akkor itt vannak néhányan akik tudnak segíteni és nem csak okoskodnak. Ami szoftveres hiba azt meg leet oldani házilag is, nem kell szervizbe vinni.
Köszi
sajnos még mindig nem mozdul a csik, azota is ott dekkol. :( szerintem valami gikszer van.
Most ezt az oldalt tanulmányozom:
iTunest elindítod, gépre rádugod.
Nyomod 10 mp-ig egyszerre a Home és a Kikapcsoló gombot. Utána felengeded a Kikapcsolót, a Home-ot tartod tovább lenyomva még 10 mp-ig.
Utána azt is elengeded, ekkor elvileg az iTunes is felismeri, hogy dfu-ban van. Hátha ígysikerül a restore.
Oké, próbálom.
Köszi :)
Még egy kérdés:
a SIM kártyának benne kell lenni restore-kor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!