A KP-nak tényleg nem igazi az érintöképernyöje,?
Figyelt kérdés
Arra gondolok ha pl: a zsebembe rakom elnyomodik??? mert azt irták az egyik kérdéshez hoghy a kp500 nak nem igazi az érintöképernyöe mert ha pl: a zsbeébe rakja elnyomodik vagy a bottal nyomkodja, akkor is müködik. Aki esetleg tudja a váklaszt válaszoljon naghyon szépen köszönöm.2009. okt. 19. 14:16
1/8 A kérdező kommentje:
Jajj boxasánaz az 500 lemaradt. szoval a KP500-nak???? válaszuokat várom köszönöm
2009. okt. 19. 14:18
2/8 A kérdező kommentje:
*bocsánat
2009. okt. 19. 14:18
5/8 anonim válasza:
én még csak 4 napja "nyúzom", de szerintem ez baromság...a zsebedben billentyűzár nélkül se nyomódik el(pedig lány vagyok, szűk farmereket hordok általában...)a bot alatt a hozzá tartozó ceruzát érted? vagy mire gondolsz? ha a sima botra, akkor elárulom, bármelyik érintőképernyős készülék működik úgy is, mert azt érzékeli, h hozzáértél, tök mindegy, hogy mivel...
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm s válaszokat, rebdes botra gondoltam, met egy oldalon azt irta egy pasi h gagyi telefon és , hogy ha botot nyomok hozzá akkor isérzékeli, de egyébként sztem is igy van hogy mindegyik telefon érzékeli bármivel is érnek hozzá... azért köszönöm a válaszokat és továbbra is várom... és azért irtam össze-vissza :P mert nagyon siettem edzésre...:D még azt kérdezném, hogy az igaz hogy a képernyöje nagyon kicsi???? várom a válaszokat
2009. okt. 20. 13:32
7/8 anonim válasza:
Nem mindegy hogy az adott készülék érintő technológiája rezisztív, vagy kapacitív-e.
A rezisztív a régebbi olcsóbb, de sokkal pontosabb technológia. Előnye a pontos jelbevitel, és hogy bármivel megérinthető, így nem kell mondjuk télen a kesztyűt levenni az irányításához. És igen, akár egy darab bottal is lehet nyomkodni. (Én a Nokia 5800-ámat néha a TV távirányítóval nyomkodom, ha rájön az agybaj.)
Viszont az ujjunkkal meg kell nyomni a kijelzőt nem elég csak megérinteni, megcirógatni.
A kapacitív kijelzőket, sokkal természetesemben lehet használni, elég csak megérinteni az ujjunkkal és máris reagál.
Továbbá jelenleg csak ezeken a kijelzőkön alkalmazható az iPhone-ból megismert kétujjas ("csipkedős") kép nagyítás.
8/8 anonim válasza:
Nekem is KP500-asom van:D És Didóci elég jól bírja a gyűrődést. bill.zár nélkül tényleg ne nagyon rakd be a zsebbe, de hülyeség amit mondanak.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!