Vettem egy nokia lumia 610-et 18 ezerért megérte? Mennyibe kerül újanon?
Figyelt kérdés
És elég jó állapotú2013. júl. 14. 01:18
11/15 anonim válasza:
nekem sem. anno volt egy samsung omnia 7-esem, és szerettem. szóval amúgy aki főleg a wp8-at szidja, azoknak túl nagy az igénye...lehet h wp7 is korlázott volt, meg minden, de a mindennapi használatra teljesen jó volt..az más, hogy valaki játékkonzolnak használja a telóját, és sír, mert wp-re nincs annyi játék...:D
12/15 anonim válasza:
A WP alapvetően egy jó rendszer. Az tény hogy kevesebb alkalmazás meg játék van rá mint androidra meg nem is annyira testreszabható, meg nem is agyonbuherálható viszont akinek ez nem igénye annak tökéletes lehet a wp DE
A lumia 610, el kell ismerni hogy nem valami jó. Régi gyenge hardver van benne, a wp 7.5-el el is megy de több visszajelzésből hallottam hogy a 7.8-as frissítés után néha laggolt pedig a Wp-t igazán nem könnyű megakasztani.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
De szerintem a 610 is jó ami nem kéne az a 710 mert az elég szarul néz ki :/
Ja és szerintetek jól tettem hogy nem cseréltem el egy iphone 3 gs-re??
2013. júl. 14. 22:23
14/15 anonim válasza:
Hát azzal se jártál volna jobban.
15/15 A kérdező kommentje:
akkor köszi megnyugodtam :D
2013. júl. 16. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!