Most már végképp nem tudok dönteni! Android vagy Windows phone 8?
Nem tudok dönteni mert mindegyikben más tetszik.
Windows Phone:
1, ami tetszik: megbízhatóság,gyorsaság,semmi akadozás,kinézette nagyon bejön.
2., ami nem: Az olvastam,h nem lehet belepörgetni a a zenékbe,nehéz a csengőhang beállítása,és az ébresztő se jó,kevés alkalmazás.
Android:
1, ami tetszik: rengeteg alkalmazás,testre szabhatóság
2, ami nem: a barátnőmnek össze-vissza újraindul,laggol,minden másnap nem működik.(lehet,hogy csak neki van így)
Eddig androidosat akartam,de megnéztem pár videót a wp8 ról és nagyon tetszik.Viszont itt gyakorin annyi rosszat hallottam róla. Ez lenne az első okos telefonom. Nokia lumia 520 vagy huawei ascend y300?
"..."nem igazán érték utol magukat az okostelefon piacon" oké akkor a te elved alapján csak olyan dolgokat szabad vásárolni legyen az bármi is, ami fogy mint a cukor, a többi egy szutyok ? :D..."
Nem igazán értem a lehúzási kísérletedet. Az, hogy "nem igazán érték utol magukat az okostelefon piacon" Az tény és számtalan szakmai oldal megerősít. Totál átaludták az okostelefon forradalmat és most próbálnak kapkodni egy olyan partnerrel, aki maga is bukdácsol az új piacokon (win Surface). Talán egyszer sikerül nekik, de nem biztos.
Én 4 hónapja vettem egy Nokia Lumia 800-at.
Igaz ezen 7.8-as rendszer van, de nagyon jó. Rengeteg kis okos opciókkal rendelkezik. Egyszerű kezelés, hihetetlen gyorsaság és meglepő, hogy nem fagyott még be.
Nehéz volt meg szokni Android után h nincs annyi alkalmazás, pl. Top eleven. De mindezt kárpótolja! És igenis itt is vannak alkalmazások, igaz sok pénzbe kerül, de 235 ft körüli érték:) ami megfizethető, ha muszály.
Én ajánlom! :)
Windows Phone !
Bele pörgethetsz a zenébe csak lenyomva kell tartani a továbbléptető "gombot".
Rengeteg alkalmazása van (Nokiának külön is van) amivel mp3-as csengőhangot állíthatsz be.
Ébresztővel mi a gond ?
Az hogy nem 850 ezer hanem 150 ezer alkalmazás van az nem jelenti hogy semmit sem találsz magadnak. Különben sem használsz életeben többet 100-nál az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!