Most már végképp nem tudok dönteni! Android vagy Windows phone 8?
Nem tudok dönteni mert mindegyikben más tetszik.
Windows Phone:
1, ami tetszik: megbízhatóság,gyorsaság,semmi akadozás,kinézette nagyon bejön.
2., ami nem: Az olvastam,h nem lehet belepörgetni a a zenékbe,nehéz a csengőhang beállítása,és az ébresztő se jó,kevés alkalmazás.
Android:
1, ami tetszik: rengeteg alkalmazás,testre szabhatóság
2, ami nem: a barátnőmnek össze-vissza újraindul,laggol,minden másnap nem működik.(lehet,hogy csak neki van így)
Eddig androidosat akartam,de megnéztem pár videót a wp8 ról és nagyon tetszik.Viszont itt gyakorin annyi rosszat hallottam róla. Ez lenne az első okos telefonom. Nokia lumia 520 vagy huawei ascend y300?
#2 voltam
Mivel jelenleg az Android a legelterjedtebb operációs rendszer okostelefonokon, ezért nyilván a nagy számok törvénye alapján ebből van a legtöbb hibás is. Előző válaszomban csak az Android rendszerre válaszoltam, azonban Huaweit-t én sem vennék, de okostelefonban Nokiát sem, még nem igazán érték utol magukat az okostelefon piacon. Inkább egy jó kis Sony Xperia, vagy Samsungot vennék, esetleg LG.
Ez nem is lehet kérdés: Android.
Az okos telefon = alkalmazások.
Ebben az iPhone után az Android a legjobb. Egyszer valamikor majd talán a Win is beéri, de addigra már 3 készüléket is lecserélsz.
Az, hogy barátaidnak akad a készülék működése az azért lehet, mert gánya készüléket használnak. Az android nagyságához tartozik, hogy a legtöbb készülék gyártó ezt használja így sok a gyenge minőségű hardver, de ez nem a Android operációs rendszer sara.
Azzal is egyetértek az elöttem szólóval, hogy Nokiát se vennék.
Amúgy nem rég próbáltam ki egy ismerős Nokia okostelóját. Megnéztem az alkalmazás választékot. Nem sok (ha már hozzászoktál a jóhoz), aztán próbaként letöltöttem egyet és akkor jött a kopp. 90% hulladék volt a maradék fizetős. Lehet tévedek, de így kipróbálás után nekem ennyi jött át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!