Milyen telefon ez a ZTE Blade Super?
Mondhatnám, csak tudom, de ettől egyszerűbb a megoldás.
Én is szemezek ezzel a telefonnal, sőt, a Galaxy S Advance-emet cserélném le/vennék mellé, mivel lejárt két előfizetésem is a Telenornál.
A telenoros link:
És egyéb, hitelesnek mondható leírás/ismertető a készülékről, nem fals adatairól híres oldalról:
A neve ne tévesszen meg, egyazon készülékről van szó.
A lelke az MTK 6577T chipset, melyet többek közt a Jiayu G2S, vagy a Lenovo S890 is magáénak tudhat. Ez egy kétmagos, magonként 1.2 GHz-es processzort és egy PowerVR SGX531 GPU-t foglal magába. Elvileg ez valahol az Adreno 203-as körül van valahol... Tehát nem egy erőmű, de átlagos használatra elég.
Viszont ennyi pénzért kétmagos, 4,5"-os készüléket kapsz, Magyarországi szervizhálózattal, elvileg terméktámogatással, hivatalos úton. Én még gondolkodom rajta, de olcsóbban jobban tetszene.
Az első válaszolónak igaza van, hogy ez ZTE grand X pro készülék, csak a telenor ZTE Blade Super néven forgalmazza!
Nekem van és nagyon megvagyok vele elégedve!
aksi 4 napot bír ki ha csak telefonálásra használom!
Wifi + GPS mellett 2nap!
személy szerint ez a véleményem:
Pro:
Erős masszív szerkezet
Gyors menü, kezelhetőség
Hardveresen jól öszerakott, bár a proci lehetett volna Qualcomm is! De így is azért jól bírja a terhelést!
Kontra:
Magyarországon alig kapható még hozzá bármi is!
a proci lehetett volna Qualcomm snapdragon
Ez a fajta android rendszer számomra nem túl tetszetős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!