Hogyan tölthetek fel képek a számítógépemre? (többi lent)
Na, szóval nemrég kaptam egy ZTE Blade III nevezetű készüléket és valahogy nem boldogulok vele. Már mindent megpróbáltam, tényleg mindent! ( na jó valamit biztos nem, mert akkor már működne a dolog... )
A kérdés valójában az, hogy hogyan tudnék a telefonom sdkártyájáról képeket, videókat, zenéket feltenni a gépre, illetve rátölteni a gépről.
Előre is köszönöm a segítséget! :)
nÁLAM:
Bedugom a telefonba a csatlakózót, jelzi a gép, hogy csatlakoztatva van, felkínálja az USB módot, át kell rá váltani, innen kezdve a totál commanderben látod az SD kártyát kedvedre másolhatsz oda-vissza.
A végén vissza kell váltani az USB mn
ódból.
USB-n keresztül
Telefonjának USB pányvázás funkciójával számítógépén elérheti
az Internetet. Ehhez a funkcióhoz mobil hálózati adatkapcsolatra
van szükség, és ez az adatkapcsolati díjakban növekedést
okozhat.
Megjegyzés: Ha a telefonjának microSD kártyája vagy USB
háttértárolója van, nem tudja használni, amígy az USB
pányvázás funkció aktív.
1. Csatlakoztassa telefonját a számítógéphez egy USB-kábellel.
2. Érintse meg a Kezdőlap > Menü gomb > Rendszer 57
beállítások > Egyéb > Pányvázás & hordozható
hozzáférési pont gombot.
3. Jelölje ki az USB pányvázás jelölőnégyzetet. A
számítógépen létrejön egy új hálózati kapcsolat.
4. Adatkapcsolat megosztásának leállítását az USB pányvázás
jelölőnégyzetet törlésével, vagy az USB kábel széthúzásával
érheti el.
Ezt írja a használati utasítás. Na most, amikor bedugtam ki kellett választani a telón, hogy MPT vagy PTP izében akarom csatlakoztatni. Az is meg van hogy az usb hibakeresést bekapcsoltam és utána még mindig azt mondja, hogy nincs kép a fényképezőgépben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!