Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tölthetek fel képek a...

Hogyan tölthetek fel képek a számítógépemre? (többi lent)

Figyelt kérdés

Na, szóval nemrég kaptam egy ZTE Blade III nevezetű készüléket és valahogy nem boldogulok vele. Már mindent megpróbáltam, tényleg mindent! ( na jó valamit biztos nem, mert akkor már működne a dolog... )

A kérdés valójában az, hogy hogyan tudnék a telefonom sdkártyájáról képeket, videókat, zenéket feltenni a gépre, illetve rátölteni a gépről.

Előre is köszönöm a segítséget! :)

2013. jún. 20. 11:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Telepited a pcre a hozzá való programot és mikor rászúrod kijelzi a kártyád vagy ha nem akkor a sajátgépben megtalálod.
2013. jún. 20. 11:16
 2/8 anonim ***** válasza:

nÁLAM:

Bedugom a telefonba a csatlakózót, jelzi a gép, hogy csatlakoztatva van, felkínálja az USB módot, át kell rá váltani, innen kezdve a totál commanderben látod az SD kártyát kedvedre másolhatsz oda-vissza.

A végén vissza kell váltani az USB mn

ódból.

2013. jún. 20. 11:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Majd meglátom mit tudok tenni! Nem vagyok valami nagy zseni... :D
2013. jún. 20. 12:11
 4/8 A kérdező kommentje:

USB-n keresztül

Telefonjának USB pányvázás funkciójával számítógépén elérheti

az Internetet. Ehhez a funkcióhoz mobil hálózati adatkapcsolatra

van szükség, és ez az adatkapcsolati díjakban növekedést

okozhat.

Megjegyzés: Ha a telefonjának microSD kártyája vagy USB

háttértárolója van, nem tudja használni, amígy az USB

pányvázás funkció aktív.

1. Csatlakoztassa telefonját a számítógéphez egy USB-kábellel.

2. Érintse meg a Kezdőlap > Menü gomb > Rendszer 57

beállítások > Egyéb > Pányvázás & hordozható

hozzáférési pont gombot.

3. Jelölje ki az USB pányvázás jelölőnégyzetet. A

számítógépen létrejön egy új hálózati kapcsolat.

4. Adatkapcsolat megosztásának leállítását az USB pányvázás

jelölőnégyzetet törlésével, vagy az USB kábel széthúzásával

érheti el.

Ezt írja a használati utasítás. Na most, amikor bedugtam ki kellett választani a telón, hogy MPT vagy PTP izében akarom csatlakoztatni. Az is meg van hogy az usb hibakeresést bekapcsoltam és utána még mindig azt mondja, hogy nincs kép a fényképezőgépben...

2013. jún. 20. 12:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam bajlódni az USB-vel. Inkább átküldöm a laptopomra a képeket Bluetooth-on. Ha viszont nincs Bluetooth a gépeden, akkor kénytelen vagy USB-vel rárakni a képeket.
2013. jún. 21. 11:22
 6/8 A kérdező kommentje:
hát kénytelen vagyok mert laptop nem áll rendelkezésemre :)
2013. jún. 22. 19:24
 7/8 anonim válasza:
kérdező! rájöttél azóta? mert engem is érdekelne..
2013. júl. 2. 19:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Uff... sajnos nem bár tinilány létemre asszem ez érthető :D viszont kezdek azon agyalni hogy a géppel van a gáz :/ minden esetre nem adom fel és ha szeretnéd szólok ha jutottam valamire :)
2013. júl. 3. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!