Milyen telefont vegyek a feleségemnek?
Figyelt kérdés
A lényeg,hogy 2magos legyen. legalább 512 rammal. És 4collosnál kisebb legyen. ja es androidos. olyan 45-50ezer körüli áron ha van.2013. júl. 9. 19:58
1/8 A kérdező kommentje:
meg azt elfelejtettem,hogy ne.legyen mikro sim kartyas,mert telefonszamot nem szeretne cserelni.
2013. júl. 9. 20:01
3/8 anonim válasza:
nem vagyok egy nagy telefonguru, de ennyi pénzért nem hiszem hogy lenne 2 magos. én 40E vettem a sony tipom(nem microsimes és androidos)
5/8 anonim válasza:
A micro sim-re váltás nem jelent telefonszám cserét. Ingyen méretre vágják neked szerintem bármelyik szolgáltatónál (Vodafone-nál biztosan).
6/8 A kérdező kommentje:
huawei y300as van nekem is. de ez 4collos. en az xperia go-t neztem ki neki. az jo telo?
2013. júl. 9. 20:54
7/8 anonim válasza:
Jó választás! :)
===============================
GSM Szervíz
8/8 anonim válasza:
Xperia Go az jó, sok szempontból jobb, mint a tiéd az y300...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!