Érdemes még iPhone 3GS-t venni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 25-30ezer-nél többet nem szeretnék telefonra áldozni, de mégis egy használható telefont vennék (ezáltal Android kilőve! :D ). Akinek van és használja még, az tudna nekem vélemény mondani? Mennyire bírják még, szoftverek mennyire támogatják, stb? Köszönöm előre is a válaszokat!2013. júl. 9. 16:25
1/10 anonim válasza:
Ha neked megéri egy kb 5 éves telefon ami a megjelenése pillanatában is elavult volt...
2/10 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de ezzel nem értek egyet! A sima iPhone 4-hez közeli a sebessége. Csak fele annyiba kerül. :)
2013. júl. 9. 16:38
3/10 anonim válasza:
Ha apple fan vagy kár a szóért, vegyed meg.
4/10 A kérdező kommentje:
Nekem a szavaidból az jön le, hogy te pedig AntiApple aktivista vagy. Android-ra akarsz csábítani? :D Fossshhh
2013. júl. 9. 16:41
5/10 anonim válasza:
Nem csábitlak én sehova,de az a teló már öreg.
6/10 A kérdező kommentje:
Aláírom, hogy nem egy mai darab, de még mindig elég sokan használják. Épp ezért kérdeztem, hogy kinek mi a véleménye, tapasztalata. :)
2013. júl. 9. 16:44
7/10 anonim válasza:
Mièrt lett volna a megjelenèse pillanatában is elavult? Tiszta baromság. De a telefon tènyleg règi, pl. a kamera mosolygásra kèsztet.
8/10 anonim válasza:
Próbáltam 3GS-t , szerintem a korához képest jó kis telefon ha nem szereted az androidot akkor jó választás. Inkább vennék 3GS-t mint Samsungot.
9/10 anonim válasza:
Tèny, azèrt jobb èrzès alumíniumot, üveget, meg szálcsiszolt fèmet fogni, mint műanyagot, bár a règi Galaxy S-em nem cserèltem volna le 3GS-re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!