Letöltöttem a telefonomhoz az iOS7et ami egy . Ipsw fájl. Tudok úgy biztonsági mentést csinálni az én telefonomról, hogy ne csak az iTunesből tudom visszatenni a mentést hanem lesz róla egy ehez hasonló fájlom amit el tudok tenni?
Mondjuk ha újratelepíteném a gépemet, de utána is szeretném használni ezt a mentést? Az iCloudos megoldás nem jön be, szeretném ha tényleg meglenne az egész egy fájlban.
Mellék kérdések csak hátha tudjátok:
Az iTunesban felhalmozódtak a biztonsági mentések a sok próbálkozás miatt. Eltudnám tüntetni ezeket valahogyan, mert már nem tudom melyik melyik.
Hogyan telepítsem az iOS7et? Megvan a fájl hozzá meg az iTunes meg a kábel, csak valahogy nem jövök rá hogyan kell.
Válaszolóknak köszönöm előre. Nagy segítség.
Felejtsd el ezt a fele iOS 7-et
Nem tudom miert nem lehet megvarni a hivatalos frissitest.
Oké de a kérdésemre is válaszoljatok kérlek, hogy toduk-e ipsw fájlt csinálni a saját biztonsági mentésemből?
Amúgy meg tényleg hagyni kelett volna a fenébe mert most nem tudom használni az iPhonomat. Feltettem és nem tudom aktiválni de amíg nincs aktiválva az iTunes sem ismeri fel szóval a régit sem tudom visszatenni....
De válaszoljatok a mentéses kérdésemre kérlek.
Petya az Alfa még a Beta előtti állapot ami épp, hogy csak eleget tesz a legfontosabb követelményeknek :)
Kérdező Neked sajnos nem tudok válaszolni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!