Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet olcsón venni...

Hogyan lehet olcsón venni külföldről iphone-t?

Figyelt kérdés
lehetőleg ne kelljen előre utalni pénzt
2009. okt. 17. 21:35
 1/9 anonim ***** válasza:
74%

1.) Külföldről csak úgy tudsz megrendelni, ha előre bankszámláról kifizeted a vételárat és a postaköltséget...

2.) Lehet, hogy külföldi oldalakon csábítóan olcsónak tűnnek az árak, de gondolj bele, hogy a készülék garanciális javítását vagy cseréjét máris buktad (pedig előfordulhat, hogy rossz készüléket kapsz, vagy 2-3 hónap múlva elromlik)...

3.) Külföldön vásárolt mobilnál nem várhatsz magyar menüt és magyar használati leírást sem, márpedig egy bonyolult készüléknek milliónyi funkciója van, amihez jó lenne elővenni a leírását...

4.) Elég kockázatos a postázás is : sajnos a Magyar Postán elég sok külföldről érkező csomag "köddé válik", mivel kifizetted előre, buktad az árát...

Viszont elég olcsón vásárolhatsz a Vaterán is, ha kellően óvatos vagy, akkor kivédheted az átverést, akár személyesen is átveheted a cuccot (kipróbálva!), sok eladó garanciát is ad, kicseréli a készüléket, ha baj van...

Vannak, akik erre "álltak rá", magyar menüvel árulják a mobilt.

Szóval, ezeket mind vedd számításba, mert ami elsőre olcsónak látszik, lehet az lesz a legdrágább vásárlásod.

2009. okt. 17. 21:48
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, de az ilyen apróságok nem érdekelnek hogy magyar menü mert azt meg is tudnám csinálni, meg annyira azért tudok angolul! Találtam egy olyat hogy csak ugy hajlandó elküldeni hogy valami transexpress.com-on keresztül, és állítólag ő csak akkor kapja meg a pénzt ha minden rendben van. Ez átb*szás lehet?
2009. okt. 17. 22:20
 3/9 anonim válasza:

ebay

a legjobb..én innen szoktam:)

2009. okt. 17. 22:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Én ebay-en szoktam vásárolni,és eddig még soha nem vettem zsákbamacskát...Mindig elégedett voltam,és én is árultam már komoly,drága dolgokat...Panasz sem érkezett,hogy elégedetlen lett volna valaki...Szerintem az Ebay megbízható...Fizess paypal módszerrel,mert az biztonságos..A paypal leellenőrzi azt akinek fizetsz,és hha nem kapnád meg azt amit vettél,a pénzedet is vissza tudod szerezni...
2009. okt. 17. 22:45
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, letudnátok írni pontosan hogy hogyan lehet ebay-en vásárolni?
2009. okt. 18. 00:03
 6/9 anonim válasza:

[link]

Itt regisztrálj és már rendelhetsz is!!

2009. okt. 18. 00:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk, ez még nem elég...

Regisztráld be magad a PayPal-on is, ehhez kell egy dombornyomott bankkártya (ami egy bankszámlához tartozik).

Regisztráld be a bankkártyádat is (ekkor levon a Paypal ellenőrzésképpen kb. 400 Ft-ot, ezt majd pár hét múlva visszautalja). Ha ez rendben van, akkor lesz a PayPal-regisztrációd "Verified", vagyis csak így tudsz majd az Ebay-en megrendelni cuccot és Paypal-on keresztül kifizetni!

Ha van már bankszámlád és bankkártyád, akkor ez a regisztrációs buli megoldható 1-2 nap alatt, ha ügyes vagy.

Ha még nincs bankszámlád és bankkártyád, akkor gyorsan nyithatsz egyet pl. a CIB-nél (CIBEZZ-számlacsomag), ehhez adnak Internetkártyát is a bankkártyád mellé, amit be tudsz regisztrálni a PayPal-hoz.

Ennek az elintézése, bankkártyák átvételéig kb. 7-10 munkanap lesz.

Ja, és tanácsos olyantól vásárolni az Ebay-en, akinek kevés negatív értékelése van, a többi vevő elégedett vele, látszik, hogy régóta árul és megbízható...

2009. okt. 18. 01:39
 8/9 anonim válasza:
Az eBay-en nézzél szét!Bereggelsz + nyitsz egy Paypal számlát.Ott arra figyelj hogy a kinaiak árulják a klont(Cect I9) az a legolcsobb de abba benne van hogy 2-3 honap és meghülyül!
2009. okt. 18. 04:46
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!
2009. okt. 18. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!