Olcsón Iphone külföldről?
Figyelt kérdés
Kutattam neten, hogy mennyiért lehet kapni Iphone-okat, mert tervezek venni egyet. Találtam olyan angol "cégeket" akik potom pénzért árulnak iphone-okat. Pl.: csak, hogy a legolcsóbbat mondjam: iPhone 16gb 3g 45000 ft ups express-es csomagszállítással 24 órán belül. Mennyire megbízhatók ezek a telefon dealerek? Valaki vásárolt már ilyen módon? Tapasztalatok?2010. febr. 9. 14:11
2/7 A kérdező kommentje:
ebay-en folyamatosan figyelem az iphoneokat. Ott tényleg lehet jó áron megbízható termékeket vásárolni.
2010. febr. 9. 14:18
3/7 anonim válasza:
1. nem megbízhatóak, esetleg kapsz egy doboz követ ha szarul jársz, főleg ha vagy olyan okos, hogy előre utalsz.
2. Az iPhone nagyon faxa cucc, viszont garancia nélkül nem szabad venni, mert bármikor meghibásodhat, labilis tud lenni kicsit.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat. Valószínű majd akkor tényleg, ebay-en fogok vadászni valami megbízható eladó cuccára.
2010. febr. 9. 14:29
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Ez az utolsó link tényleg hasznos volt. Kezdek képbe lenni. Mindenkinek ment a pont!
2010. febr. 9. 16:15
7/7 anonim válasza:
AMIT TE IRSZ AZ ÁTBASZÁS, ELŐRE UTAL NEM KÜLDI A CUCCOT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!