Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen jó telefonok vannak?

Milyen jó telefonok vannak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Akartam venni egy iPod Touch 4g-t de azon kiderült hogy hívni sem lehet... Tehát most nem tudom milyen telefont vegyek. Azt szeretném kérdezni hogy milyen jó telefont ismertek 56000 ft alatt?A telefont játékra használnám tehát jó lenne ha bírna a gyűrődést és akadás mentesen vinné a durvább grafikájú játékokatis (pl. Asphalt 7, Real Racing 3, Modern Combat...) Ha lehet ne kínai meg alig ismert márkákat írjatok hanem Sony, Samsung, HTC, ZTE...
2013. júl. 6. 13:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Általában aki iPod touch-ot vesz az ezt úgy oldja meg, hogy az iPod-ot használja játékra, netezésre stb és e mellé beszerez valami bunkofont amin csak telefonál. Egyébként ennyi pénzért Xperia P vagy Galaxy S Advence, de inkább P.
2013. júl. 6. 13:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Ipod touch-al én is úgy voltam hogy majd azon játszom meg minden és hordozok magamnál még 1 telefont de a faterom mondta hogy akkor meg minek ha hívni sem lehet rajta...Nézegettem a Samsung Galaxy S Advancet és tetszik. :D De kösz hogy megmutattad a Sony úgyhogy szerintem Sony-t veszek!:) Köszi!
2013. júl. 6. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!