Külföldi szolgáltatós telefonok esetében van megoldás a "honosításra"?
Nem egy cég a kettő. Ugyanannak az anyacégnek két különböző leányvállalatáról beszélünk. Semmilyen kapcsolat nincs a kettő között, külön szolgáltatónak számít.
Tehát az egyetlen megoldás, ha függetleníted a készülékedet. Ahogy az első válaszoló írta, szakszerűen a szolgáltató végzi el a függetlenítést, az viszont fontos, hogy ez alapvetően nem ingyenes, az ára pedig függ attól, hogy milyen régi a telefonod.
De ha már Magyarországon vagy, és nem megoldható, hogy a briteknél függetleníttesd, akkor vannak különböző GSM boltok, ahol olcsóbban megcsinálják a függetlenítést, csak akkor ugrik a gari.
Első vagyok.
Mint ahogy írtam, az Angol Vodafone ingyen és bérmentve függetleníti.
Ugyan úgy mint ingyen ad bármilEn SIM kártyát ha elhagyod, ha nanora mikro vagy normálosra akarod cserélni.
Az hogy mobil boltban dolgozol nem jelenti azt hogy tudod hogy működnek a dolgok a vodánál. :)
Nekem eddig 3 iPhonet függetlenített voda Angliában az elmúlt 10 év alatt, és mind a háromra volt még több mint egy év hűség hátra.
A szerződéssel, számlával be kell menni egy voda üzletbe és kész. Ingyenes.
A Vodafone UK honlapjáról származik az infó:
How much does it cost to unlock your phone?
Pay monthly: it's free if you've had your plan for over 12 months. If you've had it less than 12 months, you'll need to pay £19.99.
Pay as you go: you'll pay £19.99.
Business: you'll pay £19.99.
Tehát ha feltöltőkártyád vagy (gondolom az), ~20 font.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!