Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok a Tizen OS-rol?

Mit gondoltok a Tizen OS-rol?

Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 09:48
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
2013. júl. 3. 09:48
 2/12 anonim ***** válasza:

Majd, ha lesz hivatalos készülék kint Tizen-el, akkor lehet mondani elég sokat majd róla, de ami az MWC-n volt, az még béta készülék, szóval még fejlődhet.

Nagyon hajaz az Androidra, de nekem pl. tetszik maga a rendszer, de ha az appokkal gondok lesznek, akkor nehezen fog beindulni. Főleg a nagy rendszerek mellett alig tudott ígyis 1-2 fennmaradni.

2013. júl. 3. 11:22
 3/12 anonim ***** válasza:
biztos h gondok lesznek az Appokkal , ez a baja a Win-es telóknak is semmi más , és ez elég a bukáshoz , a Samsung nem elég nagy ahoz ,hogy saját OS-t csináljon 2013-ban.
2013. júl. 3. 11:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Bocsi összekevertem , nem a Samsungé az OS :D , de ettől függetlenül szerintem nem lesz nagy jövője , miért váltanának az Androidról? :D
2013. júl. 3. 11:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Én kipróbálnám, mert tetszik, de a gameloft-os játékokat portolják, és akkor nincs gond.. :D A WP-t is bevállalnám már, mert elég sokat ért el szerintem azóta.
2013. júl. 3. 12:25
 6/12 anonim ***** válasza:
ja úgy írtak itt előttem néhány hozzászólással, mintha az android-on kívül minden bukás lenne xĐ -.-
2013. júl. 3. 13:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolsó, miről beszélsz? :) Senki nem említett hasonlót. Amit én írtam, hogy a nagy rendszerek közt nehéz 1 újnak is a nagyok közé tartozni, hát igen, mivel ott az Android, iOS és a WP8, ezenkívül volt még más is, ami bukott, ez a Symbian, BADA, WebOS, meg talán még valami.. ezeknek nem jött be, pedig lenne bennük ötlet, csak otthagyták, mert nem érdekelt senkit a mai világban. De legalább hozzászóltál volna a témához, nemcsak elolvasás nélkül válaszolgatnál.. talán lenne értelme..
2013. júl. 3. 13:49
 8/12 anonim ***** válasza:
Lehet, de fogadok , te androidot preferálod a többi meg kb ratyi, ugye :D
2013. júl. 3. 14:33
 9/12 anonim ***** válasza:

"ja úgy írtak itt előttem néhány hozzászólással, mintha az android-on kívül minden bukás lenne xĐ -.-"

Itt azthiszem rám gondoltál , én nem írtam azt ,hogy minden ami nem android bukás [btw én iOS -t(iPhone-t) használok], én azt írtam ,hogy a gyártók nem fognak váltani androidról , Mivel: A Google a legnagyobb cégek közé tartozik , több éve fejlesztik azt az Operációs rendszert (aminek az optimizálatlanság az egyetlen problémája -> de ugye ez nem a Google hibája , hanem azoké akik nem optimizálják -> Sony, Samsung, HTC stb. , bár mostanság már röccenésmentesen fut , de ez nem az optimizálás eredménye ,hanem a nevetségesen durva hardware-é)

Miért váltanának a gyártók egy olyan Op rendszerre ami még csak most került a piacra , ami még nincs kiforrva ?

2013. júl. 3. 14:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen, Android-ot használok most épp, és én is írtam, hogy kipróbálnám a Tizen-t, és a WP8-at is, mivel a WP8-at még nem próbáltam. Vagyis boltokban nyomogattam meg, de iOS-t majdnem 1 évig használtam i4 személyében. Szóval megint baromságokkal dobálózól, ezt nem értem azért.. :) Nem mindenki úgy néz a rendszerekre, mint te.
2013. júl. 3. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!