Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

[link]

Nem gyanús ez egy kicsit? Érdemes vele próbálkozni, vagy csak pénzkidobás lenne? Esetleg tapasztalat a klón telefonokkal?

(Kérlek ne írjatok megalázó kommenteket mert azért tettem fel ezt a kérdést mert ez ügyben tudatlan vagyok)

2013. jún. 25. 22:10
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
mint olvasható ahirdetésben is hogy micro sim kell bele. magyarorszàgon nem ilyen van. ésgyanus hogy van benne magyar nyelv/menü.
2013. jún. 25. 22:46
 2/9 anonim ***** válasza:

"Gakaxy S4/SIV I9500 KLÓN! de mint az eredeti:

Nem dual simes, hanem egy darab Micro sim, mint az eredetiben,

Nem android feliratos, hanem elején, hátulján, belsejében Samsung felirat"

Csak olvasni kellene. Micro SIM nincs Magyarországon? Marhára tájékozott vagy. Magyar nyelv van benne és ez furcsa? Az eredetiben is van magyar nyelv!

Klónt egyébként soha, semmilyen formában!

2013. jún. 25. 23:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Annyira azért már nem olyan vészesek a klón telefonok. Talán ha a készülékházat nem egy híresebb telefonról másolják, hanem valami egyedi dizájnt kapnának és a gyártó cég inkább a nevét firkálná rá, még nem is lennének annyira előítéletesek egy ilyen készülékkel szemben a vásárlók többsége.

Haveromnak volt egy hasonló telefonja kétkártyás kivitelben. Látszódni látszódott rajta, hogy klón (igaz, aki nem ismeri annyira a telefonokat az simán elhitte, hogy samsung), de kézbe fogva meg használatközben azért elég jó benyomást keltett. Végül a villamoson annyira hangoztatva lett, hogy ez mennyire drága telefon, hogy valami zsebes biztos meghallotta és ellopta. Biztos nézett amikor felvilágosították, hogy ez nem egy 100+-os készülék.

Viszont még mindig érdemes vigyázni az ilyen telefonokkal, mert sosem lehet tudni, hogy mikor fut bele az ember egy tipikus klón telóba, ami már kézbe fogva szétesik. Minél drágább, annál inkább nem fog ilyen megtörténni, de minél drágább, annál inkább nem fogják venni, mert akkor már egy olyan telefont vesz az ember aminek mégiscsak van márkája, meg garanicája.

2013. jún. 26. 00:24
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
2" van Magyarországon micro sim, de bárkinek nem adnak ki olyat, nálunk normál sim kártya van.
2013. jún. 26. 08:47
 5/9 anonim ***** válasza:
2" te nem olvastad el a hirdetést? idézem: A készülék NEM tudja a MAGYAR nyelvet, inkább tájékozódj mielőtt badarságokat írsz és leoltod a másikat..
2013. jún. 26. 08:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Akkor meg nem értem, hogy mit háborogsz a nyelven. Oda van írva, hogy nem tud. Akkor nyugodj bele, ez egy klón, ez van. Vagy esetleg tanulj meg érthetően fogalmazni.

Nem adnak ki akárkinek Micro SIM-et? Ezt ugye te se gondoltad komolyan? Láttál te már olyat egyáltalán?

2013. jún. 26. 11:32
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
telefonboltban dolgozom és képzeld láttam már és tudom, hogy nem adunk ki micro simet, és nincs is ilyen telefon a meik vinné ezt a fajta sim kártyát, de nyugodtan menj be akármeikhez ugyis elhajtanak.
2013. jún. 26. 12:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Minden bizonnyal.. :)
2013. jún. 26. 15:00
 9/9 anonim ***** válasza:
#7: telefonboltban, ja xDDDDDDDD
2013. júl. 4. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!