Mit tudok csinálni a telefonommal?
Figyelt kérdés
a telefonom képernyője le volt kódolva, és nem tudom fel oldani. túl sokszor el rontottam, és most kér valami e-mail címet meg jelszót. nem tudom hogy ilyenkor mit kell vele csinálni. HTC Wildfire-m van. tudnátok segíteni?2013. jún. 30. 17:25
1/3 dirtboy válasza:
meg kell adni az e-mail címet és a jelszót,azért kéri
2/3 A kérdező kommentje:
meg adom, de nem jó
2013. jún. 30. 17:46
3/3 Xperia.floyd válasza:
A Google Play / Android Market e-mail-t és jelszót kéri , ha nem fogadja el akkor nem marad más mint a hard reset bár nem tudom , mindenki azt írja , hogy hard reset , de a telefont ha újraindítanád csak nálam nem kéri feloldani a bill zárat pin kódnál , ha nem kérné akkor utána go a beállításokhoz és egyből kikapcsolni. Bár nem tudom nem csináltam még ilyet lehet hogy csak hülyeségeket beszélek , ha az nem jó akkor mindenféleképpen "hard reset". El fog tűnni minden fájlod a telefonról akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!