Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fehér iPhone 5 szerinted feminim?

Fehér iPhone 5 szerinted feminim?

Figyelt kérdés
Ha egy férfi kezében fehér iPhone 5-t látsz, azt furcsának találod (a színe miatt)?

2013. jún. 30. 02:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A feketéken nagyon meglátszanak a karcok. Eredetileg feketét szerettem volna, de fehéret kaptam a feleségemtől. ( neki az jobban tetszett:) De nem bánom egyáltalán hogy fehér lett, ma már fehéret vennék ha még egyszer kellene. Jobban is tetszik szürkés tokkal ( spigen) és a karcok sem látszanak rajta annyira. Bár a tok es fólia miatt amúgy sem karcolodik.

Ha rendesen felraksz egy fóliát akkor szinte észre sem lehet venni hogy rajta van, és a telefon használhatósága sem romlik. Szerintem azt a néhány 100 Ft-ot bőven megérik, max leveszed ha mégsem jó.

2013. júl. 1. 11:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem feminim egyaltalan. Nekem az iPhone 5-om fekete, a Galaxy S4-em feher.
2013. júl. 2. 23:24
 13/16 anonim ***** válasza:
szerintem sem. konkrétan ezért is olyan elegáns, és sokan kritizálták tavaly az 5-ös ipod-ot, mert színes, és gagyi. mondjuk nekem nem ez a véleményem. ahogy már írták, a színesek közül max a rózsaszín az, ami már tényleg csajos, vagy páwás. inkább úgy mondom, hogy fekete-fehér az olyan komolyabb elegáns, a sárga-piros-kék meg mondjuk fiatalos.
2013. júl. 3. 00:50
 14/16 anonim ***** válasza:
63%
Nem feminin, buz is!
2013. júl. 3. 08:42
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenkit felpontoztam.
2013. júl. 3. 21:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Pontosan. Egy telefon maximum akkor lehet csajos, ha drágakövekkel van kirakva, vagy rózsaszín. Én is mostanában tervezek venni, fehéret.

De én mindig teszek rá fóliát és tokot. Például most egy para blaze x- tokot néztem ki. :)

2013. júl. 8. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!