Fehér iPhone 5 szerinted feminim?
A feketéken nagyon meglátszanak a karcok. Eredetileg feketét szerettem volna, de fehéret kaptam a feleségemtől. ( neki az jobban tetszett:) De nem bánom egyáltalán hogy fehér lett, ma már fehéret vennék ha még egyszer kellene. Jobban is tetszik szürkés tokkal ( spigen) és a karcok sem látszanak rajta annyira. Bár a tok es fólia miatt amúgy sem karcolodik.
Ha rendesen felraksz egy fóliát akkor szinte észre sem lehet venni hogy rajta van, és a telefon használhatósága sem romlik. Szerintem azt a néhány 100 Ft-ot bőven megérik, max leveszed ha mégsem jó.
Pontosan. Egy telefon maximum akkor lehet csajos, ha drágakövekkel van kirakva, vagy rózsaszín. Én is mostanában tervezek venni, fehéret.
De én mindig teszek rá fóliát és tokot. Például most egy para blaze x- tokot néztem ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!