Csak engem idegesit amikot az iPhone 5 fulese osszegabalyodik a Galaxy S4-evel?
Figyelt kérdés
Igy nem tudok zenet hallgatni ._.2013. jún. 29. 12:42
11/28 anonim válasza:
Amennyi pénzed van, vegyél másikat belőle, aztán ha az is összegabalyodik, akkor veszel másikat, ha már gazdag valaki. Mert te nem tudsz zenét hallgatni, mert lusta vagy.
12/28 anonim válasza:
Én a HTC One és az Asus padfone 2- vel vagyok ugyanígy, idegesítő :-)
13/28 A kérdező kommentje:
Ezt a kerdest eredetileg a szerelem/szex->ismerkedes kategoriaban tettem fel, mivel kivancsi voltam hogy jobban erdekli-e az embereket a randomsz*r, mint az oda vonatkozo kerdesek. Miutan 10 perc alatt jott ra akkor 10 valasz, ebbol leszurtem hogy igen. Amugy meg Beats Studio-t hasznalok csak, nincs osszegabalyodva semmi. A Padfone 2 pedig nekem is tetszett anno, de itt Angliaban csak szurkeimportos, garancia nelkuli darabokat lehet kapni :/
2013. jún. 29. 13:43
14/28 anonim válasza:
Nyilván most azt próbálja magának bizonyítani, hogy mindenki irigységből lefikázza direkt a telefonokat, csakmert ilyen idi.ta kérdést kiírt :) Ha ez megnyugtatja a kis lelkecskédet, akkor hidd el, h sikerült a ravasz és furfangos kis terved ;) De valójában ezek a telefonok di.vatbuzeránsoknak valók és a normális emberek nem foglalkoznak ilyen b.mságokkal. na csá
15/28 A kérdező kommentje:
Ezek szerint te sem vagy normalis, mivel foglalkoztal vele... Igaz?:D
2013. jún. 29. 13:49
16/28 anonim válasza:
Attól nem lesz igazad, ha kiforgatod mások szavait ;) ezt még gyakorold
18/28 A kérdező kommentje:
Nem forgattam semmit, csak rad vonatkoztattam a sajat allitasodat. De semmi baj, buta vagy :c
2013. jún. 29. 14:59
19/28 anonim válasza:
jaja, nyilván mi vagyunk a buták, mert te nem értesz vmit:) Nőlj fel haver
20/28 A kérdező kommentje:
"Nőlj fel" Te meg tanulj meg helyesen irni.:'d
2013. jún. 29. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!