Google Nexus 4 kijelzőjét mivel tisztitsam?
Figyelt kérdés
Eddig az üzletben kapható kéztörlővel szoktam aztán pedig letörlöm szárazzal,de mikor megszárad olyan mintha olaj lenne a napfényes tócsában.Szivárványszinű2013. jún. 29. 11:30
2/7 anonim válasza:
Én vagy pólóval, vagy mikroszálas ronggyal szoktam pucolni. Ha ezek kevesek, a rongyra szoktam némi Fa arcszeszt tenni. (Másra úgysem jó)
3/7 |Orfeusz| válasza:
Arcszesz, vagy ha nagyon mocskos, enyhén nedves (nem tocsogós) szappanos ronggyal a kijelző szélét kihagyva, nehogy befolyjon a víz.
A szivárványszín a zsír miatt van ami az ujjadról, arcodról kerül rá.
4/7 anonim válasza:
Szerintem felesleges tisztítgatni, vagyis úgyis pár pillanat alatt zsíros lesz.
Anno nekem is nagy mániám volt ez a kijelző törölgetés, de rájöttem, hogy nincs értelme. Talán akkor van, ha túl zsíros, vagy vizes lesz, de akkor is elég a pólóba törölni. Vagy vegyél kijelzővédő fóliát rá.
5/7 A kérdező kommentje:
Van rajta kijelzővédő fólia
2013. jún. 29. 18:22
6/7 A kérdező kommentje:
De a póló az,hogy kikarcolja
2013. jún. 29. 18:30
7/7 anonim válasza:
Hát akkor Te valamit elrontasz, mert Nekem 2 év alatt semmit nem kopott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!