Samsung galaxy s3 vagy LG Nexus 4?
Nexus 4,mert erősebb és mert referencia mobil, ami annyit jelent,hogy az android megjelenése után nem kell hónapok várni míg a gyártó kiadja az ő által felesleges aplikációkkal telerakott rendszerét.
A nexus 4 sokkal jobb telefon.
A galaxy s3 a menőzni vágyó gyerekeknek való, én inkább szégyellném elővenni a zsebemből az s3-at, ellenben a nexus 4-re büszke vagyok.
Egyébként szerintem gyorsabb is a nexus 4, tartósabb és szebb. Számomra a galaxy s3 és galaxy s4 is csúnya telefon.
Előző vagyok a üveghátlap szép nagyon .És még az android sincs telepakkolva a gyártó áltál beletett törölhetetlen programoktól,amelyek csak lassítják a telefont!
Bár nekem az nem tetszett ,hogy a Gta Vice city maxon szaggatott benne,bár lehet ,hogy az volt ott a gond,hogy nem a legújabb verzióval játszottam a magyarítás miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!