Melyik telefont vegyem?
Melyik telefont válasszam a T-Mobilnál? Mondhatok is ilyen 65k és 75k között.
Ez: XPERIA L
vagy
Ez: LG OPTIMUS L9
Vélemények róluk?
Előre is köszönöm.
de hát az L az van a tmobilnál hiszen azt kérdezted.
az L ben nekem csak a kijelző felbontása nem tetszik,azt leszámítva jó kis teló és mivel nem régi ezért támogatva sincs rosszul.
de egyébként miért ennyire fontos hogy t mobilnál vedd?
függetlenbe nem tudnád megoldani és akkor t mobilos kártyád mehetne bele,maradnál a t nél ugyan úgy.
hát én nem nagyon vagyok otthon az ilyen dolgokban nekem egy nagyon régi kártyám /feltöltős vagyok,csak netért fizetek/ van aztán azt rakosgatom a telóba mert én függetlenül veszem a készülékeket.
szóval azt nem tudnád megcsinálni hogy veszel egy sim kártyát a T nél és olyan előfizetést választasz hozzá amilyet egyébként is akarsz?
vagy olyan előfizetés kéne neked ami csak akkor jár ha készüléket is veszel?
mert akkor világos a probléma gyökere de ha olyan kéne neked ami elérhető teló vétel nélkül is egy szimpla díjcsomag váltással akkor nyugodtan vehetnél független telefont is aztán csak átváltod a díjcsomagodat bele rakod a telóba és öröm bódottá van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!