Melyik telefont vegyem?
Melyik telefont válasszam a T-Mobilnál? Mondhatok is ilyen 65k és 75k között.
Ez: XPERIA L
vagy
Ez: LG OPTIMUS L9
Vélemények róluk?
Előre is köszönöm.
akkor a kettő közül inkább az L,az újabb és erősebb teló de jobb lenne ha megnéznéd mind a kettőt élőben és te magad döntenéd el melyik tetszik jobban.
addig is a telefonokhoz tartozó fórumokat olvasgasd informálódj,mobilarénán megtaláld a fórumait,akár meg is beszélhetsz valakivel találkozót hogy kipróbáld,szokott ilyen is lenni nem én találtam ki.
nem tudom,ha jól tudom már meg kapta a 4.1.2őt hogy azon belül mennyire kapja a szoftver frissítéseket azt nem tudom
nem egy új készülék még tavaly nyárvégén megjelent azóta meg már jó pár jobb készülék is kijött az lg től.
nekem optimus G van,szintén 4.1.2 van rajta,szoftver frissítéssel nincs gond főleg ha rootolni szoktad a telódat,akkor sokféle közül választhatsz.
4.1.2 meg szerintem akkor érkezik mikor már rendesen kapni lehet a g prot vagy g2 debütál.
nem kizárt hogy az l9 kicsit hanyag már az lg nek,részben ezért is mondtam hogy a kettő közül az xperia l legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!