Samsung Galaxy Ace, túl sok mintarajzolási próbálkozás. Valaki tud segíteni?
Az egyik haverom elc$e$zte a telefonzáramat, túl sokszor próbálkozott a feloldásával. Most pedig a Google-fiókba kéne belépnem, de akárhogy próbálkozom, "Érvénytelen felhasználónév vagy jelszó!"-t ír ki :'//
Mit lehet ilyenkor tenni?
Segítsetek plsplspls!
1. válaszoló : nem tudod esetleg mi minden? az oké hogy a képeim, a zenéim, a videóim amik a telón voltak, de a play aruház meg az egyéb google-s telepített cuccok is eltűnnek? mert van egy ilyen : *#*#7780#*#*
Ezzel a kóddal nagyon óvatosan kell bánni, mert ez az úgynevezett „factory data reset”. Eltávolítja a telefonból a Google account beállításait, a rendszer és az alkalmazások beállításait és a letöltött alkalmazásokat. Nem módosítja azonban a rendszerprogramokat, a telefonnal szállított alkalmazásokat és az SD kártya tartalmát (fényképeket, zenei állományokat).
De félek ezt használni.
2. válaszoló. : tudom a jelszavam, és 100000% hogy jól írtam be, csak telónetem nincs, a wifit meg nem tudom bekapcsolni, így nem fogadja el...gondolom én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!