Túl sok mintarajzolási próbálkozás, hogy lehet feloldani?
Adott egy myaudio 816dcc tablet android 4.1.1 el. A tesóm túl sokszor rajzolta be a rossz mintát és most kéri a gép hogy jelentkezzek be a google fiókommal amit meg is tennék csak nincs bekapcsolva rajta a wifi. Sajnos nem engd semmijen beállításhoz így be se tudom kapcsolni(a wifit). Wifi nélkül pedig nem tudja leellenőrizni jót ütöttem-e be.
Tehát lehet ezt valahogy orvosolni? köszi
1 Nekem is volt ilyen, de én be tudtam lépni úgy, hogy nem volt internet...mindenhol így van, viszont, ha nem állítodtad be elöte a google fiókodat az eszközön, akkor nem fog müködni.
2 Vedd ki a mini SD kártyát, ha van benne, mert általában azon vannak a zenék vagy képek elmentve, asztán RESET...
Tudtommal 30 másodpercet kell várni a következő három próbálkozásig, ha nem megy, mert elfelejtette az ember, akkor lehet egy kérdésre válaszolni vagy a korábban megadott Google fiók azonosítóját és jelszaváét kell megadni, net nem szükséges hozzá. Nekem legalábbis így működik ICS-és Sony telómon.
Ha semmit nem sikerül, akkor marad a Factory Data Reset (gyári beállítás: Google fiók leválasztása, telepített app-ok törlése, de az SD kártya tartalmai megmaradnak), amit a segélyhívó tárcsázóban kell beütnöd: *#*#7780#*#*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!