Samsung galaxy s4 vagy Iphone 5?
Figyelt kérdés
Uj telefont kapok, de nem tudok donteni a ketto kozott. ti melyiket valasztanatok? es miert?2013. jún. 26. 16:02
31/32 anonim válasza:
Figyelj ha nem tudsz vigyázni egy telefonra és hajlamos vagy elejteni akkor ne ilyen kategóriákban gondolkozz. Nekem volt telóm amit a büdös életbe nem ejtettem el, nem nagy trükk, csak tőled függ. Viszont a karcolások: Hallottál már a gorilla glassról? Ha nem akkor ittvan ez: http://www.youtube.com/watch?v=r4-Xzp6N-Lw . Hardware-ileg az s4. Igaz az iphone op. rendszere lehet jobb, de azok az akadások amik a hétköznapba történhetnek az androidon lehet észre sem veszed. Ha meg elő is fordul s4-en akkor, hát szerintem nem egy végzetes idegrohamhoz vezető akadásról beszélünk. A te döntésed hogy mit veszel. De ha már megkapod akkor nem azon kéne gondolkoznod hogy mivan ha elejted. Főleg hogy KAPOD. És ha tudsz rá vigyázni akkor az S4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!