Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s4 vagy Iphone 5?

Samsung galaxy s4 vagy Iphone 5?

Figyelt kérdés
Uj telefont kapok, de nem tudok donteni a ketto kozott. ti melyiket valasztanatok? es miert?

2013. jún. 26. 16:02
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
Figyelj ha nem tudsz vigyázni egy telefonra és hajlamos vagy elejteni akkor ne ilyen kategóriákban gondolkozz. Nekem volt telóm amit a büdös életbe nem ejtettem el, nem nagy trükk, csak tőled függ. Viszont a karcolások: Hallottál már a gorilla glassról? Ha nem akkor ittvan ez: http://www.youtube.com/watch?v=r4-Xzp6N-Lw . Hardware-ileg az s4. Igaz az iphone op. rendszere lehet jobb, de azok az akadások amik a hétköznapba történhetnek az androidon lehet észre sem veszed. Ha meg elő is fordul s4-en akkor, hát szerintem nem egy végzetes idegrohamhoz vezető akadásról beszélünk. A te döntésed hogy mit veszel. De ha már megkapod akkor nem azon kéne gondolkoznod hogy mivan ha elejted. Főleg hogy KAPOD. És ha tudsz rá vigyázni akkor az S4.
2013. júl. 1. 10:34
 32/32 Atesz46 válasza:
egyértelműen csakis i5
2013. júl. 6. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!