Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s4 vagy Iphone 5?

Samsung galaxy s4 vagy Iphone 5?

Figyelt kérdés
Uj telefont kapok, de nem tudok donteni a ketto kozott. ti melyiket valasztanatok? es miert?

2013. jún. 26. 16:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Kérdező: Tanuld meg használni a youtube keresőjét.

Multigod97: Lökjed csak a nagy ájfon/épöl fan dumát mert csak ahhoz értesz mert a telefonokhoz nem az biztos.

2013. jún. 29. 18:27
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit vannak el az ájfonnal. Nézd meg az árát és a hardverét a galaxy S4-hez viszonyítva, ha meg annyira el vagy az oprendszerrel várd meg a stock androidos kivitelt (usa-ban már kapható) és akkor ilyen gondod sem lesz.Nagy épöl fanbu.ik.
2013. jún. 29. 18:34
 23/32 anonim ***** válasza:
Illetve akármiből is van a hátlapja de k.rvára érzékeny a karcokra.
2013. jún. 29. 18:53
 24/32 A kérdező kommentje:
nyilvanvaloan azert kerdztem, hogy be-e tudna linkelni mert nem talalom. szerintem az Iphone hatlapja nem annyira erzekeny mint ahogyan azt allitjak sokan :) http://www.youtube.com/watch?v=k2BxL0nRDlY
2013. jún. 29. 20:16
 25/32 anonim ***** válasza:

Amit linkeltél az nagyon szar, direkt úgy csinálják hogy ne legyen semmi baja, tessék itt van egy:

[link] (karcolás és esés teszt).

Utólag meg ahogy itt már valaki leírta, ha annyira ájfont akarsz venni akkor minek tetted fel a kérdést? Menj és vedd meg a sz.ros ájfonodat és nem mind itt harcolj mellette mert semmi értelme.

2013. jún. 29. 22:24
 26/32 Multigod97 ***** válasza:

[link]

Nem tudom hanyadik válaszoló vagy (le is szarom), de látom nagyon okosan levontad a tanulságot abból, amit mindtam. És sok terméken van stock android, lehet, hogy jobban kihasználja a hardware-s adottságokat, de bőven nem olyan mértékben, mint az iOS az iPhone-on.

2013. jún. 29. 22:38
 27/32 A kérdező kommentje:
A VELEMENYETEKET SZERETNEM TUDNI, ES HOGY TI MELYIKET VALASZTANATOK! szaros ajfon? orulnel azert ha lenne egy olyanod :) (ha csak nincsen)
2013. jún. 29. 23:08
 28/32 anonim ***** válasza:

Akármilyen is az iOS de a Stock android az S4 hardverén bőven kihasználja.

Ja és igen, örülnék ha volna eg ájfonom, könnyen eltudnám adni egy fanboynak, az árából meg vennék egy padfone-t vagy egy nexus-t, vagy akár egy S4-et.

2013. jún. 29. 23:48
 29/32 anonim ***** válasza:
Illetve még hozzátenném hogy a multigod által linkelt video még nem zárja ki hogy az iphone 5 nem karcolódik megfelelő terepen.
2013. jún. 30. 00:09
 30/32 Multigod97 ***** válasza:
Azt nem mondtam, hogy nem karcolódik. Az már csak azon múlik, hogy mit tartasz a zsebedben, és mennyire vigyázol rá.
2013. jún. 30. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!