Iphone 4 vagy lg p710 optimus L7 II?
Figyelt kérdés
milyen? megvagytok vele elégedve? apukám ilyet akar venni nekem ? lehet rajta mert sztem jobb lesz az iphone többet tud meg hát persze menőbb....tudjátok..de am lehet rajta skype fb,vi,ber stb?olyan mint az android csak ios rendszerrel?2013. jún. 26. 14:29
1/4 |Orfeusz| válasza:
Jajj. Nézd meg mi a különbség az IOS és az Android rendszer között. Ha nincs legalább ötezer ilyen oldal a neten megeszem a kalapom :D.
Szerintem neked mindkettő megteszi, az iPhone 4 is viszi az ilyen appokat.
2/4 anonim válasza:
csak azért mert menő ne kérj iPhone-t!
3/4 Kutyus70 válasza:
Barátom ne azért kérj iPhone-t mert "menő". Hanem azért kérj iPhone-t, mert a világ legjobb telefonja hardveresen is, szoftveresen is.
4/4 kaszas9714 válasza:
Háát az iPhone 4 már nagyon rég nem a legjobb se hardveresen, se szoftveresen. Az L7 II-t nem rég adták ki. A 4 már lassúcska. De ha csak azért kell hogy menő legyen, meg fb-zni akarsz éjjel-nappal, akkor I4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!