Walk w1th mee kérdése:
Lg optimus black v iphone 4S?
Figyelt kérdés
Készülnék telót váltani optimusról-erre,megtetszett a 4 egyik haveromnál..és a 4S mégjobb:D
kb az a kérdés hogy IOS v android?
És ha jailbreak-elté tenném a 4s-t,akkor kb "egyenlővé" tenném az android lehetőségeivel?
2013. márc. 15. 17:24
1/4 anonim válasza:
a black elég gagyi így a 4s jobb választás viszont a 4s árából már tudnál venni egy optimus g-t is vagy más gyártók nagyon jó készülékeit amik verik az iphone 4st.
ios vagy android?
én az androidot választanám,az ios az túl korlátozott nekem, de kinek mi jön be.
2/4 anonim válasza:
ez a két telefon közül egyértelmű iPhone! meg szerintem amúgy is. nekem nem jön be az android, de ez szubjektív, ezt neked kéne eldonteni, hogy melyik tetszik jobban.
3/4 anonim válasza:
Androidos készülékre sok minden ingyen van. Az iphone-ra fizetni kell érte. Egy hekkelt rendszer azért nem biztonságos.
4/4 anonim válasza:
:D annyira imádom ,hogy mindenki dobálkozik ezekkel a kifejezésekkel ,hogy korlátozott , szerintem megmagyarázni senki sem tudná ,hogy miért is az az androiddal szemben :) , egyébként pedig szerintem az iPhone 4s tökéletes választás , a rendszer tökéletesen van optimizálva, akadást nem veszel észre (jóval gyorsabb mint a 4 , tudom mert 4 em volt a tegnapi napig , és sajnos a kicsikén észre lehetett venni ,hogy nem hasít úgy mint iOS 4 en.) Szinte bármit meglehet tenni vele amit az androiddal (amiket nem azokat pedig amint írtad a jailbreak el feloldhatod , de ezek teljes mértékben feleslegesek) És mégis mit érterek az alatt h android ra ingyen van iPhone-ra fizetős ? kb ugyanaz a tartalma az App store nek , mint az Android marketnek és ami fizetős itt az fizetős ott is (az esetek 95% -ban )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!